Gazete Vatan Logo

Yağmur Atacan kimdir? Sağlık durumu...

Yağmur Atacan kimdir? Sorusunun cevabı sıklıkla araştırılmaya başladı. Trafik kazası geçiren Yağmur Atacan'ın sağlık durumu nasıl? Yağmur Atacan'ın hayatı da merak ediliyor. İşte tüm soruların yanıtları haberimizde...

Yağmur Atacan kimdir? Sağlık durumu...

Yağmur Atacan ile kızı cip ile seyir halindeyken trafik kazası geçirdi. Yağmur Atacan'ın sağlık durumu iyi, kızının ise bedensel bir şeyi olmadığı sadece şok yaşadığı açıklamasını yaptı. Gündeme bomba gibi düşen bu haberden sonra Yağmur Atacan ile ilgili merak edilenleri derledik.

YAĞMUR ATACAN KİMDİR?

Yugoslavya göçmeni bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Yağmur Atacan, 19 Mayıs 1983 tarihinde, doğdu.

İlkokulu Eskişehir’de, Lise eğitimini Üsküdar Anadolu Lisesi’nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü’nü bitirdi.

Yağmur Atacan, lise yıllarında amatör olarak ve 2002 yılında Canbaz isimli oyunda oynadığı “Bebeto” karakteriyle tiyatro sahnesinde yer aldı. Ayrıca profesyonel baterist olarak 2001 yılından 2005 yılına kadar Arkhe ve Hi-Jack gruplarında çalıştı.

2006 yılında TRT’de “Ben İstersem” adlı programın sunuculuğunu yaptı. Yağmur Atacan, ek iş olarak otomobil galericiliği yapmaktadır.

Atacan, 12 Nisan 2008 tarihinde, ünlü oyuncu Pınar Altuğ ile hayatını birleştirdi. Bu evliliğinden 2009 yılında “Su” adında bir kız evladı oldu. Atacan, ‘Doktorlar’ gibi bir çok dizi filmde başarıyla rol almıştır.

Haberin Devamı