Gazete Vatan Logo

Yağlar yerine paralar yandı!

İstanbul’da 8 şubesi olan Türkiye’nin en büyük fitness merkezlerinden 40 bin üyeli ‘Jatomiiflas için mahkemeye başvurdu. Dün spor yapmaya gidenler kapıları kilitli görünce şaşkına döndü...

Yağlar yerine paralar yandı!

Türkiye’de 5 yıldır faaliyet gösteren ve İstanbul’da 8 büyük şubesi ve 40 bin üyesi bulunan Jatomi Pure Fitness iflas için mahkemeye başvuracağını duyurdu. Binlerce vatandaş dün spor yapmaya gittikleri salonları kilitli görünce şaşkına döndü.

Yıllık ödenen paralar uçtu

Polonya, Çek Cumhuriyeti, Bulgaristan, Romanya, Endonezya ve Malezya gibi 60 ülkede spor kulübü bulunan Jatomi Pure Fitness dün itibariyle Türkiye’de bulunan spor salonlarının iflasını duyurdu. İstanbul’da Nişantaşı, Bellevue Residence, Mecidiyeköy Trump Towers, Astoria, Forum İstanbul, Marmara Forum gibi alışveriş merkezlerindeki Jatomi şubelerinin aniden kapatılması sosyal medyada büyük tepki topladı. Jatomi yönetimi, çalışanlarına gönderdiği yazılarda maaşları da ödemeyeceklerini bildirdi, ‘Merkezleri kapatıp gidin’ talimatı verdi. Cuma gününe kadar üye kabul edip para tahsil eden, Jatomi’nin yüzde 50 indirim yaparak çok sayıda yeni kayıt aldığı öğrenildi. Ancak merkezin kapılarına kilit vurmasıyla 1 yıllık üyelik yaptıranların paraları yandı.

Haberin Devamı

Sosyal medyada tepki yağdı...

erkammisir: Yarın havuz açılıyordu bütün gün onun hayalini kurmuştum...

AycanKoptur: 30 Mart’ta kayit oldugumuz Jatomi Fitness, bugun iflas etmis... Hayatin bana karsi durusu...

SerminTerzi: Jatomi iflasını isteyip şubelerini kapatmış. Olan yıllık üyelere oldu

hediyeercan: Spora gitmeyi biraktim Jatomi iflas etmis..

TrexElGoxel: Jatomi Spor Salonlarının kapanması nedir arkadaş bu nasıl bir rezillik milleti dolandırdılar.

mehmetözduran: 40 bin üyeli jatomi fitness bu aksam kapattı. Binlerce üye pert

erenkoca: JATOMİ iflas etmiş benim paralar yandı.derece kusurlu

Raporda, sürücü Zeynep Nur Koşan’ın hız kesme uyarı çizgilerine, trafik ışığı yaklaşım ve yavaş yazılarına uymayarak ve kırmızı ışıkta geçerek Feride Büşra Taşlı’ya çarptığı belirtildi. Koşan’ın kusur durumunu anlatan raporda, Karayolları Trafik Kanunu’nda belirtilen trafik işaretlerine uyma, seyir emniyetini ihlal etme, kırmızı ışıklı trafik işaretinde geçme gibi kuralları ihlal ederek birinci derecede asli kusurunun bulunduğu kaydedildi.

Haberin Devamı