Gazete Vatan Logo

Xiaomi Türkiye Fabrikası iş başvurusu nasıl yapılır? Xiaomi Türkiye iş başvuru ekranı

Türkiye'de yatırım yapan Xiaomi, ilk fabrikasını açıyor. Çinli üretici Xiaomi'nin Türkiye'de 2000 kişiye istihdam sağlayacağı belirtiliyor. Peki, Xiaomi Türkiye Fabrikası iş başvurusu nasıl yapılır? İşte Xiaomi Türkiye iş başvuru ekranı

Xiaomi Türkiye Fabrikası iş başvurusu nasıl yapılır? Xiaomi Türkiye iş başvuru ekranı

Xiaomi Türkiye Fabrikası açılıyor. Çinli üretici Xiaomi'nin Türkiye'deki akıllı telefon üretim fabrikası düzenlenecek törenle açılacak. Toplamda 2000 kişiye istihdam sağlayacağı belirtilen ve 14 bin metrekarelik alana kurulan fabrikada yılda 5 milyon adet akıllı telefonun üretilmesi bekleniyor. Peki, Xiaomi Türkiye Fabrikası iş başvurusu nasıl yapılır? İşte Xiaomi Türkiye iş başvuru ekranı...

Xiaomi geçtiğimiz dönemlerde Türkiye'deki yeni fabrika için ilanlar yayınlamış; test mühendisi ve yardımcı mühendis gibi pozisyonlarda işe alımların yapılacağını belirtmişti. Daha önce test amaçlı üretim gerçekleştirilmiş olsa da İstanbul Avcılar'daki tesisin resmi açılışı bugün gerçekleştiriliyor.

Yılda toplam 5 milyon adet akıllı telefon üretilmesi beklenen 14 bin metrekare alana kurulan bu tesiste toplamda 2000 kişiye istihdam sağlanacağı da biliniyor.

XIAOMİ TÜRKİYE FABRİKASI İŞ BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Xiaomi Türkiye Fabrikası iş ilanlarına iş arama uygulaması Linkedin üzerinden gerçekleştiriliyor.

Haberin Devamı

İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

TELEFON ÜRETİMİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Xiaomi, geçtiğimiz dönemlerde yaptığı duyuruyla birlikte 29 Mart 2021 itibariyle açılışın gerçekleştirileceğini duyurmuştu. Yani aslında bugün itibariyle fabrikanın açılışı gerçekleşmiş oluyor. Böylece bir yandan üretim de resmi şekilde başlıyor.

Xiaomi Türkiye Ülke Müdürü Usher Liu, konuyla alakalı şu açıklamayı yapmıştı:

Xiaomi ailesi olarak 2019 yılında Türkiye'de başlayan yolculuğumuzun bizi bu noktalara getirmesinden büyük gurur duyuyoruz. Bizi ilk günden bu yana kucaklayarak, Türkiye'nin bir numaralı akıllı telefon markası yapan ve en sevilen teknoloji markalarından biri olarak benimseyen Türk halkına teşekkür ederiz.

Xiaomi'nin 30 milyon dolarlık yatırımla birlikte Salcomp ortaklığıyla Türkiye'de kurduğu fabrikanın açılışına hem şirket hem de devlet kademesinden önemli isimlerin katılması bekleniyor.