Gazete Vatan Logo

Xiaomi Mi Mix 3 çıkış tarihi açıklandı!

Bu yılın merak edilen telefonlarından biri olan Xiaomi Mi Mix 3 modeli hakkında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Çerçevesiz tasarımı ile ön plana çıkan Mi Mix 3 çıkış tarihi sonunda resmi olarak açıklandı.

Xiaomi Mi Mix 3 çıkış tarihi açıklandı!

Xiaomi tarafından yayınlanan ekran görüntüsünde görebileceğiniz üzere amiral gemisinde bulunacak olan kızaklı kamera tasarımı da doğrulanmış oldu. Geçtiğimiz saatlerde paylaştığımız haberde de canlı bir şekilde görünen Xiaomi’nin yeni telefonu adından oldukça söz ettirecek.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göreyse Mi Mix 3 çıkış tarihi 25 Ekim Perşembe olarak açıklandı. Yeni amiral gemisinin çıkış tarihinden başka bir detay paylaşmayan Xiaomi, yeni Mi Mix modeli ile başarılı satış rakamlarına ulaşmayı hedefliyor.

Yeni amiral gemisi tasarımıyla ne kadar ön plana çıksada, teknik özellikleri bakımından da kullanıcıları kendine hayran bıraktıracak.

Snadragon 845 işlemcisinden güç alacak olan Mix 3, 6 ve 8 GB RAM seçenekleriyle teknoloji mağazalarındaki yerini alacak. Bunların yanı sıra, microSD ile artırılabilen 64, 128 ve 256 GB’lık depolama seçeneklerini de kullanıcılarına sunacak olan Xiaomi, 6.4 inç boyutundaki Super AMOLED ekranıyla da oldukça iddialı geliyor.