Gazete Vatan Logo

Xiaomi’den üç ana kameralı iki telefon geliyor!

Xiaomi’nin 2019 yılında satışa sunacağı yeni amiral gemisi modeli Mi 9 hakkında ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Xiaomi’den üç ana kameralı iki telefon geliyor!

Son dönemde kullanıcı kitlesini hatırı sayılır bir ölçüde arttıran Xiaomi, 2019’a dair planlarını çoktan yapmış. Hong Kong’ta hizmet veren GF Securities tarafından yayınlanan bir rapora göre, Çinli üreticinin 3 ana kameraya sahip ilk telefonu Xiaomi Mi 9 olacak.

Genel olarak orta segmentteki yeni modellerinde çift ana kamera kullanmaya devam edecek olan Xiaomi’nin bir başka üç kameralı modeli ise Mi Mix 4 olacak.

GF Securities, her iki modelin de Snapdragon 855’ten güç alacağını ve 5G desteğine sahip olacaklarını belirtiyor. Elbette 5G’den ötürü telefonların fiyatı artacağından dolayı, dileyenler için 4G destekli daha ucuz versiyonların da satışa sunulması gündemde.

Xiaomi Mi 9 muhtemelen yılın ilk yarısında tanıtılacaktır. Elbette şimdilik net bir tarih vermek zor. Malum, Çinli üretici 2019’un başlarında 5G destekli Mi Mix 3 modelini tanıtacak. Dolayısıyla Xiaomi Mi 9 ile Mi Mix 3’ün tanıtımı arasında birkaç ay olması bekleniyor. Öte yandan şirketin ikinci yarıda tanıtacağı üst segment modeli Mi Mix 4’ün de çift ekrana sahip olabileceği yönünde bazı söylentiler mevcut. Fakat bu söylentiler henüz netlik kazanmış değil. Bekleyip göreceğiz.

Haberin Devamı