Gazete Vatan Logo

Xiaomi'den ilginç teknoloji ürünü

Xiaomi, powerbank olarak da kullanılabilen kablosuz bir saç düzleştirici duyurdu.

Xiaomi'den ilginç teknoloji ürünü

Güçlü ama uygun fiyatlı akıllı telefonları ile popüler olan Xiaomi, çok farklı ürünlere de imza atıyor. Şirket, bu kez de powerbank olarak kullanılabilen kablosuz bir saç düzleştirici duyurdu.

Kablosuz mini saç düzleştirici aslında, Xiaomi'nin Ningbo Yue Li Electric Co., Ltd. olarak bilinen ortaklarından biri tarafından üretildi.

Kısa bir süre önce, Xiaomi’nın Mi Powerbank'ı, New York moda şovunda birkaç modelin elinde görülmüştü. Bu ürün modayı hedeflemiş gibi görünüyor ve kadınlara daha çok hizmet edecek.

Saç düzleştirici, kadınlar için çok popüler bir alettir ancak, bunların çoğu, çalışmak için genellikle bir güç kaynağına ihtiyaç duyar. Bu model tamamen kablosuz olarak geliyor ve yolda kullanım için idealdir. Saç düzleştirici, geleneksel modele benzer minimalist bir tasarıma sahip.
Ancak sadece 23 x 35 x 193 mm ölçüleri ve 164 g ağırlığı ile taşıması çok kolay. Dış gövdesini kaygan hale getiren mat bir tasarıma sahip. Gövde ayrıca, çizilmeye karşı ve yüksek sıcaklıklara dayanıklı.
Mini kablosuz saç düzleştiricisinin bir diğer ilginç özelliği, kullanımda olmadığında diğer cihazları şarj etmek için bir mobil güç bankası olarak kullanılabilmesidir. Bununla birlikte, 2.500mAh'lık küçük bir pil göz önüne alındığında, bu özellik alternatif bir şarj kaynağı olmadığında acil kullanım için ideal olabilir.

Haberin Devamı