Gazete Vatan Logo

Wyndham İstanbul Kalamış Marina Açıldı

Anadolu yakasının yeni sembolü ‘Wyndham İstanbul Kalamış Marina’ misafirlerine kapılarını açtı.

Bünyesinde tam 7 bin 200 otel bulunduran Wyndham Hotel Grup Türkiye'deki ilk Wyndham markalı otelini açtı. Anadoluyakasında konumlanan Wyndham İstanbul Kalamış Marinamisafirlerine sahip olduğu lüks, konfor ve kusursuz hizmet kalitesi ile heralanda yeni bir yaşam stili sunuyor.

Anadolu yakasının yeni sembolü Wyndhamİstanbul Kalamış Marina, göz kamaştıran mimarisi, ayrıcalıklı outletleri,kusursuz hizmet anlayışıyla kalite sevenleri beş yıldızlı premium şehiroteli konforu ile tanıştırıyor .

Wyndham İstanbul Kalamış Marina, MarmaraDenizi’nin muhteşem deniz manzarası, şehir yaşamı ile iç içe konumu, şıkrestoranları, spa ve balo salonları, seçkin dekorasyonu ve dikkat çekici mimarisiyle Kalamış Marina’nın karşısında konumlanıyor.

210 odası bulunan otelin VIP katında 49 club oda , 1 kral dairesi, 2 executive suitve 6 aile suiti bulunmaktadır.

Fark yaratan toplantılar, seçkindavetlerin yeni mekanı

Kongre ve toplantı salonları ile fark yaratacak olan Wyndham İstanbulKalamış Marina, özel davetler, temalı kutlamalar ve düğünler için de seçkinmekanlar arasında yerini alacak. Yüksek teknoloji ve ekipmanlarla donatılmış, modernve şık çizgilerle oluşturulan 14 adet toplantı salonu, 300 ve 600 kişiliksutunsuz balo salonu ile farklı kapasite ve düzenlerde profesyonel iş dünyasını ağırlıyor. Birçokorganizasyon çerçevesinde, sunduğu ayrıcalıklarla misafirlerini ağırlayan Wyndhamİstanbul Kalamış Marina özel gösteriler ve aktiviteler için de çok özelimkânlar sunmaktadır.

İş dünyasının ihtiyacı olan herşey Wyndhamİstanbul Kalamış Marina’da.

Dünya mutfağından eşsiz lezzetler

Wyndham İstanbul Kalamış Marina, Marmara denizi’nin mükemmelmanzarasında Remina , Fidele, Da Mario, Divan gibi şık restoranları ile dünya mutfağından seçkin örneklerini lezzettutkunlarıyla buluşturuyor.

Wyndham İstanbul Kalamış Marina günlük akışa keyifli bir mola vermekisteyenlere, akşamüstü keyfinden vazgeçemeyenlere sunacağı farklıalternatiflerle lezzet severlerin gözdesi olmaya hazır.

Ruh, zihin ve bedenin bütünleştiği yer; BlueHarmony Spa & Shape Club

Modern mimarisini müzik, ışıklandırma, koku gibi öğelerle birleştirerekalışılmışın dışında bir dinlenme ortamı sunan Wyndham İstanbul Kalamış Marina, konuklarınayaşattığı benzersiz tatil deneyimini, Blue Harmony ile taçlandırıyor.

Bedensel, zihinsel veruhsal bütünleşmeyi sağlayan tüm detayların özenle tasarlandığı spada, misafirlerinedaha önce hiç yaşamadıkları bir bakım deneyimi yaşamayı vaad ediyor.

Wyndham İstanbul Kalamış Marina, 3500 m2'lik spa ve fitnessmerkezinde, 7 terapi odası, açık ve kapalı yüzme havuzları bulunuyor. Her biri farklı özelliklere sahip masajodalarının yanı sıra jakuzili - özel hamamlı VIP masaj odaları, kozmetik bakımünitesi, buhar & sauna odaları , macera duşu , kendi için özel alanı olantürk hamamları yer alıyor.

Blue Harmony Spa'da Wyndhamİstanbul Kalamış Marina’ya Home Made firması tarafından özel üretilen masajyağlarına ilave olarak dünyanın önde gelen yüz bakım kozmetikleri dekullanılıyor. Carita Paris, Elemis, Sparitüel ve Teamae gibi kozmetik ürünlerspa keyfinin tamamlayıcısı olarak misafirlerini gerçek dünyadan uzaklaştırıyor.

Sağlıklı ve zinde yaşamın tamamlayıcısı Shape Club'ta Precor Marka Cardio & Gym. sporu yaşamın bir parçası olarak görenler için ideal. Cardio&GYM aletlerinin tümünde 24 adet TV kanalı ve internet bağlantısı gündemin içinde olmaya devam edeceksiniz.

Ayrıca spor severlere Spinning,Pilates ve Power Plate stüdyo seçenekleri sunuluyor.

Shape Club’da özel olarak oluşturulan ‘Fit To WYN Virtual Trainer’programında özel eğitmenler eşliğinde ideal kiloya ulaşmak ve forma girmek ulaşılır hedefleriniz arasındayer alacak.


Türkiye’nin ilk çocuk GYM bölümü


Türkiye’de bir ilke imza atan Wyndham Kalamış ince detaylarlahazırlanmış Kids GYM de belirli yaş gruplarına, özel hazırlanmış GYM ,Yoga veGrup dersleri sunuyor. Kids Gym’de çocuklar,yaş gruplarına göre benzersiz donanımlı cardio ekipmanları ve özel grup dersleriylespor yapma imkanı bulurken, Cardio-gym bölümünde pedagojik formasyon bilgisinesahip eğitmenlerin önderliğinde çocuklara spor yapma imkanı sağlanıyor. Çocuklara özel bedensel gelişimi destekleyenkidsfit, kids aerobic ve kids gymnastic grup derslerinin yanı sıra çocuklarınilgisini çekebilecek yüzme, aikido, yoga gibi spor dallarında uzman eğitmenlerözel derslerde eşlik ediyor.

Haberin Devamı