Gazete Vatan Logo

Windows 10 Mobile güncellemesi başlıyor

Bir süredir gelen raporlar ve son olarak Evleaks tarafından yapılan açıklama, Windows 10 Mobile güncellemesinin bugün başlayacağını gösteriyor.

Windows 10 Mobile güncellemesi başlıyor

Şu ana dek sadece sınırlı bölgelerde operatörler tarafından dağıtıma sunulan Windows 10 Mobile güncellemesi nihayet bugün başlıyor. Windows Phone kullanıcılarının kasım ayından bu yana merakla beklediği yeni yazılım bugün itibariyle dünya genelinde birçok noktada Microsoft ve Lumia markasını taşıyan telefonlarla buluşacak.

>> İlginizi çekebilir: Minecraf Çılgınlığı Sanal Gerçeklik ile Buluşuyor

Güvenilir bilgi kaynağı Evan Blass’ın (namı diğer Evleaks) venturebeat.com sitesinde kaleme altığı yazıda güncellemenin bugün itibariyle başlayacağı bildiriliyor. Daha önce yayınlanan birçok raporda da Windows 10 Mobile güncellemesi dağıtım tarihi için 17 Mart işaret edilmişti.

Windows 10 Mobile güncellemesinin ilk olarak hangi modellere buluşacağı ise şimdilik açıklanmadı. Ancak gelen haberler yeni yazılımın ilk olarak Lumia 1520, 636, 638, 830, 930, 640, 640 XL, 535, 435 telefonlar için dağıtıma sunulacağı yönünde. Microsoft’un gün içerisinde yayınlamasını beklediğimiz güncellemeye ilişkin gelişmeler yaşandıkça aktarmaya devam edeceğiz.

FIFA 16'nın en iyi 50 oyuncusu açıklandı


KAYNAK : Teknolojioku.com - Windows 10 Mobile güncellemesi başlıyor

LG G5 fotoğraf ve video örnekleri