Gazete Vatan Logo

WhatsApp yeni özelliklerini tanıttı

Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, her geçen gün yeni fonksiyonlar kazandırılması için geliştiriliyor. Birçok kullanıcının istekleri de göz önünde tutularak üzerinde çalışılan uygulamanın yeni özellikleri henüz beta sürecinde olan 2.16.230 sürümünde tanıtıldı.

WhatsApp yeni özelliklerini tanıttı

WhatsApp'in beta sürecine dahil olduysanız yeni özellikleri çoktan farketmişsinizdir ama yeni gelecek özelliklerden haberi olmayanlar için biz üzerimize düşeni yapalım. Popüler mesajlaşma uygulamasına bu beta sürecinde çoklu mesaj gönderme ve yönlendirme özelliği getirildi. Son derece basit ama kullanışlı olan bu özellik beta sürecindeki kullanıcıların da oldukça hoşuna gitmiş görünüyor. Seçili bir mesajın birden fazla kullanıcıyla paylaşılmasını mümkün hale getiren yenilik kısa zamanda herkese açılacak.

Yukarıdaki fotoğrafta dikkatinizi çekmiştir, WhatsApp'a gelecek bir diğer yeni özellik ise sık konuşulan kişiler listesinin oluşturulması. Uygulamanın tüm kullanıcılara açılacak sürümünde en çok konuşulan 3 kişiyi de listenin üst sıralarında göreceğiz.