Gazete Vatan Logo

WhatsApp'tan "pişman oldum" özelliği!

Whatsapp'ta uzun zamandır beklenen yazılanı geri alma özelliği çok yakında aktif hale geliyor. Sitesindeki "Sıkça Sorulan Sorular" sayfasını günceleyen WhatsApp, iPhone, Android ve Windows Phone cihazlarında bir mesajın nası geri alınacağını açıkladı. İşte WhatsApp'ın merakla beklenen yeni özelliği...

WhatsApp'tan "pişman oldum" özelliği!

Hızlı mesajlaşma servis ve uygulamaları arasında en hızlı ve en yenilikçi uygulamalardan olan WhatsApp, hemen her kullanıcının fantezisi olabilecek bir yenilik üzerinde daha hararetle çalışıyor.

Ücretsiz hızlı mesajlaşma uygulaması WhatsApp üzerinden gönderilen mesajlar, artık geri alınabilecek. Gerçeği söylemek gerekirse konuyla ilgili resmi bir bildiri uygulamanın resmi web sayfalarında bir süre için yayınlandı, ancak daha sonra kaldırıldı.

WhatsApp Web sitesinde ne yazıyordu?
WhatsApp'ın resmi sayfalarında 'sıkça sorulan sorular' sayfasını güncelleyen şirket iPhone, Android ve Windows Phone cihazlarında gönderilen bir mesajın nasıl geri alınacağını detaylandırdı. Sayfada yer alan bilgi, " Geri Al" özelliği ile grup veya bireysel mesajlaşma ekranında gönderilen mesajı geri alabilmenin nasıl mümkün olabileceğini anlatıyor. Bu detaylarda 5 dakika içinde gönderilen mesajların geri alınabileceği de yazıyordu.
Bu işlemin tamamlandığını da “mesaj geri alındı” uyarısıyla anlayabiliyorsunuz. Alıcılar, mesajınız geri alınmadan veya geri alınma başarısızsa, bunu yine ileti ekranlarında görebiliyorlar. Öte yandan mesajı geri alma işlemi başarısızsa, siz bir uyarı göremiyorsunuz.
Şimdilik WhatsApp resmi sayfalarından kaldırılan bu özelliğin, çok yakında tüm kullanıcıların hizmetine sunulacağını düşünüyoruz. Yani son pişmalık ile aranızda sadece 5 dakika var.

Haberin Devamı