Gazete Vatan Logo

WhatsApp iOS güncellemesini aldı

WhatsApp, hem iOS hem de Android platformlarında karanlık temaya geçtiğimiz haftalarda kavuşmuştu. Bugün ise WhatsApp iOS 13 için bir güncelleme aldı.

WhatsApp iOS güncellemesini aldı

iOS 13’le birlikte sisteme yeni paylaşma aracı eklenmişti. Bu sayede bir içerik paylaşacağınız zaman uygulamalar ile paylaşım ekranı etkileşime geçebiliyordu. WhatsApp da bu özelliğe çok geç de olsa son güncelleme ile kavuştu.

App Store’da yayınlanan 2.20.40 sürüm numaralı güncelleme ile; iOS 13’te, başka bir uygulamadan içerik paylaştığınızda WhatsApp kişileriniz artık paylaşma sayfasında öneri olarak görünecek.

Bu sayede fotoğraf veya video gibi içerikleri paylaşırken önce uygulamayı aç sonra kişi seç angaryasından kurtulacaksınız. Direkt olarak en son görüştüğünüz kişiler paylaşma ekranında yer alacak.

WhatsApp’ın yeni özelliğini kullanabilmek için uygulamayı App Store’dan güncellemeniz yeterli olacaktır. Daha sonra iOS 13’ün paylaşma ekranından dilediğiniz içerikleri arkadaşlarınıza anında gönderebilirsiniz.

WhatsApp’ın bu yıl başka sunacağı yeniliği yok gibi görünüyor. COVID-19 salgını yüzünden de çoğu firma yenilik için değil stabilite ve performans için çalışmalar yapıyor. Muhtemelen Facebook ekibi de bu süreçte uygulamalarının akıcı bir şekilde çalışmasına odaklanacak.

Haberin Devamı