Gazete Vatan Logo

WhatsApp iOS grup sohbetlerinde yeni dönem!

WhatsApp iOS için yeni özelliklerini test etmeye devam ediyor. Bugün gün yüzüne çıkartılan detaylara göre, WhatsApp iOS grup çağrıları için yeni tasarımını, Beta sürümü ile birlikte kullanıma sundu.

WhatsApp iOS grup sohbetlerinde yeni dönem!

Popüler mesajlaşma platformu, iOS beta 2.18.110.1 ile birlikte grup görüntülü konuşma özelliği için yeni kullanıcı arayüzünü test ediyor. Yapmış olduğu sızıntılarla tanınan WABetaInfo tarafında aktarılan bilgiler doğrultusunda grup çağrısı yapacağımız arayüz baştan aşağıya yeniden tasarlanmış durumda olduğunu görmekteyiz.

Yukarıdaki görselden görebileceğiniz üzere WhatsApp iOS gruplarında sağ en üst köşede artık bir arama butonu bulunacak. Bu arama butonu ile kolay bir şekilde arkadaşlarınız ile grup şeklinde görüntülü sohbetler başlatabileceksiniz. Fakat sadece sekmeden bulunduğunuz gruptan rehberinize kayıt ettiğiniz kişilerle konuşabileceğinize de belirtelim.

Söz konusu bu yeni özellik henüz Android kullanıcıları için ne zaman kullanıma sunulacağı hakkında resmi bir açıklama yapılmadı. Şimdilik sadece beta programına kayıt olan iOS kullanıcıları için kullanıma sunulan bu özelliğe herkesten önce sahip olabilmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.