Gazete Vatan Logo

WhatsApp'a erişim sağlanamıyor! WhatsApp çöktü mü?

WhatsApp çöktü mü? sosyal medyayı sallayan soru. Kullanıcılar bir kaç saat boyunca, popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a erişim sağlayamadı.

WhatsApp'a erişim sağlanamıyor! WhatsApp çöktü mü?

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a gece bir kaç erişim sağlanamadı..

Dünya genelinde birçok Twitter kullanıcı yaşadıkları bağlantı problemini Twitter'dan dile getirdi.

WhatsApp'taki erişim sorunu yavaş yavaş düzeltildiği bildiirldi. Bazı kullanıcılar WhatsApp erişimini yeniden sağlasa da, birçok kullanıcı da halen WhatsApp'a erişmekte uzun süre sorun yaşadı. Kullanıcılar bir kaç saat boyunca, popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a erişim sağlayamadı. Birkaç saat süre ile erişilemeyen WhatsApp'a erişim sorunu gecenin ilerleyen saatlerinde tamamen giderildi.

WhatsApp Sözcüsü: Sorunu en kısa sürede çözeceğiz

Reuters'a konuşan WhatsApp sözcüsü, yaptığı açıklamada servislerinin kesildiğinin farkında olduklarını ve sorunu mümkün olan en kısa sürede çözmeye çalıştıklarını söyledi.

Yapılan açıklamada, "WhatsApp bu sorunun farkında ve mümkün olan en kısa sürede kesinti sorunu çözülecek." ifadeleri kullanıldı.

BTK Başkanı Ömer Fatih Sayan'dan açıklama

BTK Başkanı Ömer Fatih Sayan, sosyal medya sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Whatsapp ile global seviyede bir problem olduğu raporlandı. Operatörlerimizden kaynaklı herhangi bir arıza bulunmamaktadır. Whatsapp kesintisi ile ilgili global harita görülmekte. İletişimde yerli ve milli teknolojilerin kullanılması çok ama çok önemli..." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Dünyaca ünlü popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp'ta bir süredir erişim sıkıntısı yaşanıyor.

Kullanıcılar bu sorununu popüler Microblog sitesi olan Twitter'dan dile getirdi. Sorunla ilgili henüz WhatsApp ekibin bir açıklama gelmedi. "Global seviyede bir problem" BTK Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan, kişisel Twitter hesabından konuyla ilgi açıklamada bulundu.

Sayan, "WhatsApp ile global bir problem olduğu raporlandı. Operatörlerimizden kaynaklı herhangi bir arıza bulunmamaktadır." ifadelerini kullandı.