Gazete Vatan Logo

WhatsApp'a yeni bir özellik daha!

WhatsApp için kullanıcıları sevindirecek haberler gelmeye devam ediyor. WhatsApp'a yeni bir güncelleme daha eklendi. Bu özellik ile WhatsApp'ta artık görüntülü konuşulabilecek.

WhatsApp'a yeni bir özellik daha!

Popüler iletişim ağı olan WhatsApp son günlerde yeni özellikleri içeren güncellemeler paylaşıyor. WhatsApp'ın en son güncellemesinde görüntülü konuşma özelliği yer alıyor. İşte WhatsApp güncellemesindeki detaylar...

Pek çok kişi tarafından kullanılan anlık mesajlaşma hizmeti WhatsApp, geçtiğimiz günlerde fotoğraf ve video üzerine yazı yazma, emoji ekleme ve grup sohbetlerine tek bir bağlantı ile katılımcı sağlama özelliği ile sürüm 2.16.12'ye güncellenmişti. WhatsApp sürüm 2.16.13 ile yeni bir özelliği daha paylaşacağı öngörülüyor.

WHATSAPP İLE GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME MÜMKÜN OLACAK

Mevcut WhatsApp uygulamasında sesli görüşme yapılabiliyor. Bir süredir WhatsApp'a görüntülü görüşmenin ekleneceği konuşuluyordu. WhatsApp 2.16.13 sürümü ile bunu doğrulandı. Test aşamasında olan WhatsApp 2.16.13 güncellemesi ile görüntülü konuşma uygulamaya ilerleyen aylarda dahil edilip tüm kullanıcıların beğenisine sunulabilir. WhatsApp görüntülü görüşme özelliği sayesinde, WhatsApp'taki arkadaşlarınızı internet üzerinden ücretsiz arayabileceksiniz. WhatsApp'ın iOS 10 entegrasyonu sayesinde WhatsApp'tan gelen aramalar kilit ekranında normal görüntülü bir arama gibi görünecek.

Haberin Devamı