Gazete Vatan Logo

Vuslat 20. bölüm fragmanı (Sezon Finali)

Vuslat dizisinin merakla beklenen 20'inci bölüm fragmanı yayınlandı.

Vuslat 20. bölüm fragmanı (Sezon Finali)

Başrollerinde Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Mehmet Özgür gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Vuslat bu hafta yayınlanacak mı?

TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Vuslat dizisinin yeni bölümü 27 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.30 itibariyle izleyenlerle buluşacak.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kerem, Faik’in, Ceylan’a tepkisi karşısında, Çağlar ailesine taşları yerinden oynatacak yeni bir bilgiyle gelirken, Hasibe’nin fenalaşmasına sebep oluyor.

Sultan’ın gerçeklerle yüz yüze kalmasının ve babasına duyduğu öfkenin yankıları sürerken, Tahsin, Bülent’ten boşalan yere geçmek üzere kolları sıvıyor. Perihan duyduklarının karşısında Tahsin’e savaş açarken, Aziz’le arasındaki ipler Feride yüzünden iyice geriliyor.

Antikacıda yaşanan beklenmedik bir olay sonucu, Salih Baba bu haftaki sohbetinde “kalp” ten bahsediyor, mahallede verilen geleneksel iftar yemeği, gencini yaşlısını, zenginini, yoksulunu bir araya getirerek Ramazan ayının maneviyatıyla herkesi kucaklıyor. Aziz ve Sultan kendini sımsıcak bir ortamın içinde buluyor.

Haberin Devamı

VUSLAT 20. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN