Gazete Vatan Logo

Vuslat 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Vuslat dizisinin merakla beklenen 15. bölüm 2. fragmanı paylaşıldı.

Vuslat 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Başrollerinde Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Mehmet Özgür gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Vuslat bu hafta yayınlanacak mı?

TRT 1 ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Vuslat dizisinin yeni bölümü 22 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle izleyenlerle buluşacak.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Aziz, belki de yaşamının kırılma noktasındadır. Feride’nin hayatı, Aziz’in zekâsına ve cesaretine bağlıyken, Aziz de zamana ve tuzaklara karşı, nefes kesen bir mücadelenin içerisine girer...

Altan ve Yalçın, beklenmedik bir haberle alt üst olur. Aziz, başına gelen olaylarla ilgili önemli bir bağı, yine Salih ve Abdullah’ın yardımıyla keşfederken, Feride de aile geçmişini ve kolyenin hikâyesini araştırmaya başlar.

Sultan’ın hastaneden dönüşüyle birlikte köşkte ilk kez hâkim olan sevgi ve aile olma duygusu Faiklerin evinde de başka bir şekilde yansımasını bulmaktadır.

Kerem, babasının adamı olarak bildiği Ali ile Faik’in evinde karşılaşır… Ardından, yaşadığı şaşkınlıkla bu bağları çözebilmek için harekete geçer.

Haberin Devamı

Tahsin, kaçınılmaz sona doğru yaklaşırken, dayanıp güvenebileceği tek kişinin Aziz olduğuna karar verir. Yıllardır peşinden sürüklediği kendi karanlığına, farkında olmadan Aziz’i de çekmek üzeredir…