Gazete Vatan Logo
Magazin Volkan Konak ne söyledi?

Volkan Konak ne söyledi?

Sanatçı Volkan Konak, "Deprem beni ilgilendirmiyor' sözünü söylemediğini açıkladı. Olay haline gelen konuşmayı 'Süper Kulüp' kameraları kaydetti. İşte videosu:

Sanatçı Volkan Konak, Habertürk Gazetesi'nde kendisi hakkında yer alan haberin doğru olmadığını söyledi. Konak, "Habertürk Gazetesi haberi düzeltecek" dedi.



Taraf Gazetesi'nden Tuncer Köseoğlu'na konuşan Sanatçı Volkan Konak, "Deprem beni ilgilendirmiyor sözünü söylemedim. Habertürk Muhabiri, arabaya binerken, (Volkan Bey gündeme ilişkin görüşlerinizi açıklar mısınız?' diye sordu. Ben de bunun üzerine, 'Ben müzisyenim, gündemden anlamam. Bunu gidin sanatçılara sorun' cevabını verdim. Gazete ise sözlerimi çarpıtmış" dedi.

Konak, "magazin muhabirlerinin ilgili - ilgisiz sorularına muhatap olmamak için verdiğim cevap gazete tarafından bambaşka bir hale getirilmiş. Aramızda depreme ilişkin tek bir konuşma bile geçmedi" ifadesini de kullandı.

Öte yandan, Dipnot.tv'de yer alan habere göre Volkan Konak'ın menajeri de haberlerin yalan olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Eğer öyle bir şey olsaydı 2 Kasım'da Şişli Belediyesi'nin organize ettiği ve aralarında Yavuz Bingöl , Zülfü Livaneli gibi türkücülerin de bulunduğu Van için yardım konserinde yer almazdı. Bu haberlerin tümü yalan..."

Haberin Devamı