Gazete Vatan Logo

Vodafone Red ünlülere yelken açtırdı

Vodafone Red Famous Cup’ın dokuzuncusu Bodrum’da gerçekleşti. Ünlü isimler rüzgar ve dalgalarla yarıştı. Famous Cup’ı Acadia 4 Salade du Chef isimli teknesiyle Selim Kakış ve ekibi kazandı.

Vodafone Red ve HTC sponsorluğunda düzenlenen Vodafone Red Famous Cup Yelken Yarışları, Bodrum’da tamamlandı. Dokuzuncu yılında Vodafone Red Famous Cup’a katılan teknelerde televizyon ve gösteri dünyasından ünlü isimler ve yelken sporcuları bir arada yarıştı.

Bodrum’da yelken açan ünlüler arasında Özge Ulusoy, Zeynep Beşerler, Ece Erken, Gökçe Bahadır, Başak Sayan, Gani Müjde, Billur Kalkavan, Yılmaz Erdoğan, Hande Subaşı ve Pascal Nouma yer aldı. Yarışı Acadia 4 Salade du Chef teknesiyle Selim Kakış ve ekibi kazandı.

2012’den beri Vodafone Red ve HTC desteğiyle devam eden yarışlarda, ünlü isimlerin yer aldığı teknelerdeki ekipler iki gün boyunca parkurları tamamlamak üzere Bodrum Körfezi’nde rüzgarla ve dalgalarla yarıştı. Ayrıca yarış boyunca ünlü isimlerin yeni HTC One (M8) ile çektiği ‘selfie’ fotoğraflar da ayrı bir mücadeleye sahne oldu.

Haberin Devamı

Red’de avantaj paketi

Ödül gecesinde konuşan Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, şunları söyledi:

“Vodafone Red ile Famous Cup’a ve yelken sporcularına destek vermekten gurur duyuyoruz. Türkiye’nin dijital dönüşümünü hızla tamamlaması vizyonuyla Vodafone Red’i abonelerimize sunuyoruz. Amacımız, Red’lilerin iletişim ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamakla birlikte, Vodafone Red ile her şeyin baştan tam olduğu bir dünyayı onlara yaşatmak. Abonelerimizin uçtan uca iletişim ihtiyaçlarını karşılayan Vodafone Red tarifeleri, sayısız avantajla, yaz aylarını da bir rahatlık dönemine dönüştürüyor. Tarife dakikalarıyla yurtdışını arama ve yurtdışında sanki Türkiye’deymiş gibi tarifelerindeki dakika, mesaj ve interneti kullanma kolaylığı sunuyoruz. Red’liler seyahat fırsatlarıyla, havalimanlarında lounge hizmetinden ücretsiz faydalanıyorlar, havaalanına VIP transferlerini kolaylıkla yapıyorlar, otomobil kiralamada yüzde 50 indirim alıyorlar. Çeşme ve Bodrum’un plajlarında, seçkin restoranlarda ve konaklama merkezlerinde indirimler kazanıyorlar.”

Haberin Devamı