Gazete Vatan Logo

Vinç asansörüyle gelen feci ölüm

Halatı kopan vinçteki asansör görevlinin üzerine düştü...

İzmir'in Bornova ilçesinde, özel bir nakliye firmasına ait evden eve taşımacılık yapan kamyonda görevli Aşkın Sakıncı (35), halatı kopan vinçteki asansörün üstüne düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Olay, Bornova ilçesi 4032/4 sokak numara 123 önünde dün saat 23.30 sıralarında meydana geldi. Özel bir nakliyat firmasına ait olan ve evden eve nakliye yapan kamyon, 123 numaradaki apartmanın 7. katındaki daireden eşyaları taşımak için sözkonusu adrese geldi. Aşkın Sakıncı (35), kamyondaki vinci ayarlayarak çalıştırdı. 7. kata ulaşan vince bağlı olan yük asansörüyle eşyaların aşağıya indirilmesi sırasında halat koptu. Vince bağlı olan asansör hızla aşağıya doğru düşmeye başladı. Vinçten kurtulan asansör aşağıda bulunan Aşkın Sakıncı'nın üstüne düştü.
Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ambulanstaki görevliler tarafından yapılan kontrolde Sakıncı'nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Polis ekipleri çevreyi kordon altına aldı. Çevre sakinlerinin büyük şok yaşadığı olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı

Haberin Devamı