Gazete Vatan Logo
Magazin Vin Diesel’den ‘The Rock’a mesaj var!

Vin Diesel’den ‘The Rock’a mesaj var!

Vin Diesel, kavgalı olduğu iddia edilen rol arkadaşı ‘The Rock’ lakaplı Dwayne Johnson’a sosyal medyadan doğum günü mesajı gönderdi.

Vin Diesel’den ‘The Rock’a mesaj var!

'Hızlı ve Öfkeli 8'in başrol oyuncusu Vin Diesel, kavgalı olduğu iddia edilen rol arkadaşı ‘The Rock’ lakaplı Dwayne Johnson’a sosyal medyadan doğum günü mesajı gönderdi.

Vin Diesel, kavgalı olduğu ileri sürülen rol arkadaşı Dwayne Johnson’ın doğum gününü kutladı.

Birlikte çekildikleri fotoğrafı instagram hesabından paylaşan Diesel, “Birlikte başardıklarımıza geri dönüp baktım. Omuz omuza, imkansız denilenlere karşı. Gurur duy. Doğum günün kutlu olsun Hobbs (Johnson’ın Hızlı ve Öfkeli’deki karakter adı)" notunu yazdı.

İki oyuncunun, ‘Hızı ve Öfkeli 8’ filminin setinde kavga ettikleri iddia edilmişti. Hatta Johnson, sosyal medya hesabından, "Hızlı ve Öfekli çekimlerinin benim için son haftası. Daha önce kanımın bu kadar kaynadığı başka bir işte hiç çalışmamıştım. Çok çalışkan bir ekiple birlikteyim ve Universal Studios gerçekten iyi bir partner oldu benim için. Çalıştığım bütün kadın oyuncular, hepinize sesleniyorum mükemmelsiniz. Ama bazı erkek oyuncular için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. Eğer filmde o oyuncuların yanında bir performans düşüklüğüm olduğunu düşünürseniz, haklısınız" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı