Gazete Vatan Logo

Villa havuzunda esrarengiz hayvanlar

Marmaris’te boş bir villanın bahçesindeki havuzda boğularak telef olmuş onlarca hayvan bulundu. Villanın sahibine ulaşılıp, işlem yapılması için çalışma başlatıldı

Villa havuzunda  esrarengiz hayvanlar

Bir ihbarı değerlendiren Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Beldibi Mahallesi Emecikli Caddesi’deki Erden Sitesi’nde uzun süredir boş duran bir villanın havuzunda telef olan hayvanların bulunduğunu belirledi. Önceki akşam üzeri vilaya giden zabıta ekipleri, yarısına kadar su dolu havuzu boşaltıp, 1’i yavru ve 1’i yetişkin köpek, 3 kedi, 4 fare ölüsü çıkardı. Hayvanların leşleri, katı atık depolama alanına götürülüp, gömüldü. Tahliye edilen havuzdaki çöpler ise imha edilmek üzere Marmaris Belediyesi Makine-Araç Parkı’na götürüldü.

Site sakinlerinden Vehbi Gülal, “Bu villa, 10 yılın üzerine bir süredir hayalet ev gibi atıl şekilde duruyor. Sahiplerinin yurt dışında olduğu söylendi. Kimse sahiplerine ulaşamadı. Birkaç defa havuza dolan yağmur sularını kendi imkanlarımızla boşalttık. Burada çok sayıda hayvan telef oldu. Koku yaptığı için kendimiz çıkararak gömdük. Bugün art arda hayvanların telef olduğunu görünce, belediye zabıta ekiplerini aradık” dedi.