Gazete Vatan Logo

Via port Venezia'da 1 Ayda 60 Daire!

Via Port Venezia, dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan Venedik’i İstanbul’a taşıyor.


Via Properties & Gürsoy Yatırım Ortaklığı’nın Venedik konseptli projesi Via Port Venezia’da son bir ayda 60 dairenin satışı gerçekleşti. Projeye yabancı yatırımcılar da yoğun ilgi gösteriyor



Gaziosmanpaşa’da 82bin m2’lik arazi üzerine kurulan Via Port Venezia, dünyanın en güzel şehirlerinden biri olan Venedik’i İstanbul’a taşıyor. 2200 nitelikli konut, 70 bin m2’lik kiralanabilir alana sahip alışveriş merkezi ve 50 bin m2 ofis alanları bulunan Via Port Venezia’da son bir ayda 60 dairenin satışı gerçekleşti.



Proje hakkında tüm detaylar için tıklayın!



Via Port Venezia Satış ve Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu, “İstanbul’un en özel karma projesi olan Via Port Venezia’ya lansmandan beri ilgi çok yüksek. Lokasyonu, mimari özellikleri, yaşam merkezi olması projeyi yatırımcı için cazip hale getiriyor. Projenin yüzde 60’nın satışını gerçekleştirdik. Son bir ayda ise 60 adet daire sattık. Bu dairelerin bir kısmının satışını yabancı yatırımcılara gerçekleştirdik. Amerika, Tunus, Kuveyt, Rusya, Almanya, Avusturya, Belçika, Suudi Arabistan, Suriye, Azerbaycan ve İngiltere’den gelen yatırımcılar Venezia’dan daire aldılar. Bugüne kadar Via Port Venezia’nın yüzde 12’sini yabancılara sattık” dedi.

Haberin Devamı


Via Port Venezia’da daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak değişirken daire büyüklükleri ise 61 m2’den 244 m2’ye kadar çeşitlilik gösteriyor. TEM Otoyolu’nun hemen yanında, Eski Edirne Asfaltı üzerinde, Habipler-Topkapı tramvay hattının yanı başında olan proje, ulaşım noktasında avantaj sunuyor. Proje aynı zamanda yeni yapılacak Mecidiyeköy-Havalimanı arası metro hattından direkt bağlantı alıyor.