Gazete Vatan Logo

Ver Elini Aşk 9. yeni bölümde Kaan ve Ayperi arasında eğlenceli anlar!

Ver Elini Aşk 9. yeni bölümüyle bu akşam izlenebilecek. Kanal D'nin kahkaha dolu dizisi Ver Elini Aşk'ta Emin Ağa ile bağlarını koparan Kaan ve Ayperi'yi neler bekliyor? İşte Ver Elini Aşk yeni bölümde yaşanacaklar...

Ver Elini Aşk 9. yeni bölümde Kaan ve Ayperi arasında eğlenceli anlar!

Ver Elini Aşk 9. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Kanal D'de Perşembe akşamları ekrana gelen dizi Ver Elini Aşk'ta Kaan'ın Ayperi'yi kıskandırma çalışmaları izleyicilere eğlenceli anlar yaşatacak. İşte fragmanlar...

VER ELİNİ AŞK 9. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Emin Ağa ve Asım Onbaşı’yı oyuna getiren Kaan ve Ayperi, bir daha onlarla görüşmemek üzere yemin edip köyden ayrılırlar!

Yaşadıkları şoku atlatamayan Emin Ağa ve Asım Onbaşı ise, ikilinin kalbini yeniden kazanmak için kolları sıvar. Emin Ağa bu sefer yaş tahtaya basmamaya kararlıdır ve Lalin’den destek alır. Bu sırada Kaan ve Ayperi de aileden kimseyle görüşmek istemedikleri için Oğuz’un evinde kalır.

Artık boşandıkları için Ayperi’nin gözünde yeniden "Kaan Bey" olan Kaan, köylü kızının gerçek duygularını ortaya çıkarmaya kararlıdır. Ayperi’yi kıskandırmak için elinden geleni yapan Kaan, türlü numaralara başvurur. Bu da eğlenceli anlara yol açar. Ancak Kaan’ın yüzleşeceği büyük sürpriz ve yakın zamanda ikilinin karşısına çıkacak beklenmedik misafir her şeyi yeniden tepetaklak edecektir.

Haberin Devamı