Gazete Vatan Logo
Magazin Venüs fena çarptı

Venüs fena çarptı

Ünlüler dünyası son günlerde art arda yaşanan ayrılıklara sahne oldu. Bu bir tesadüf mü? Aşkı temsil eden Venüs'ün Akrep'teki geri hareketi, geçmişten gelen aşkları, gizli ilişkileri açığa çıkartan etki yarattı. Bu da ayrılıkları getirdi

Ünlüler dünyası son günlerde çok sayıda ayrılığa sahne oldu. Kimisi sevgilisiyle, bazısı eşiyle yollarını ayırma kararı aldı. Peki bu kadar çok ayrılığın yaşanması bir tesadüf müydü? Konuyla ilgili olarak görüşlerini aldığımız VATAN'ın astroloji uzmanı Ayda Ersan, bunun bir tesadüf olmadığını söyleyerek, ikili ilişkilerdeki bu kötü gidişatın, aşk ve sevgi ilişkilerini temsil eden Venüs gezegeninin Akrep'teki geri hareketinden kaynaklandığını belirtti.

Sular durulacak
Geri giden Venüs'ün, geçmişten gelen aşkları, gizli kapaklı ilişkileri ve süregelen ilişkilerdeki sorunları bir şekilde açığa çıkartan etkiler yarattığını söyleyen Ersan şu değerlendirmede bulundu: "Geçtiğimiz dönemde güneşin gizli, ihtiraslı ve cinsel ağırlıklı ilişkileri sembolize eden Akrep burcunda ilerlemesi çok sayıda ayrılığın yaşanmasına yol açtı." Ersan, gökyüzü hareketlerinin önümüzdeki günlerde sakinleşeceğine dikkat çekerek, ilişkilerde olumlu bir hava oluşacağını ifade etti. Sakin bir döneme girileceğini hatırlatan Ersan, "Yakında diğer gezegenlerin iyimser ve bağışlayıcı Yay burcuna yoğunlaşmasıyla kozların daha açık, daha dürüst ve daha adil bir şekilde paylaşılacağı gündemler ortaya çıkacak" dedi.

Evlilik hazırlığı yapıyorlardı
Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş ile bağlı bulunduğu plak şirketi Universal'ın eski genel müdürü Süha Yavuz, 2 yıl süren beraberliklerini evlilikle pekiştirmeye hazırlanıyorlardı. Evleneceklerine kesin gözüyle bakılan çift geçtiğimiz günlerde yollarını ayırdı.

Sadece iki ay sürdü
Tanıştıktan bir ay sonra evlilik kararı alan balet Tan Sağtürk ile oyuncu Ceyda Düvenci'nin birliktelikleri sadece iki ay sürdü. Çift 15 gün önce ayrıldı. Düvenci, "Birbirimizle anlaşamadık" dedi.

Herkesi şaşırttılar
ANAP Genel Başkanı Mesut Yılmaz'ın yeğeni Siret Derman, bir yıl önce evlendiği Benin Devran'dan geçtiğimiz gün boşandı. Sürpriz ayrılık sosyete dünyasında şaşkınlık yarattı.


Hülya eşini bırakamaz
Terazi burcundan olan Hülya Avşar'ın şu günlerde ruhsal yapısını ve aile hayatını temsil eden Ay burcu üzerinden zorlayıcı transitler aldığını söyleyen Ayda Ersan, "Kendisi ancak 2003 yılı ortalarında rahatlayacak. Bir süre daha fırtınalı günler yaşayacak" dedi. Bir diğer astrolog Yasemin Boran ise "Terazi burcundaki Avşar eşini kolay kolay bırakamayacak. Çünkü bir çırpıda böyle bir karar vermesi zor görünüyor" değerlendirmesinde bulundu. Adana'da düzenlenen bir panelde konuşan Boran, burcunu bilmediği için Kaya Çilingiroğlu için herhangi bir yorum yapamayacağını vurguladı

Çilingiroğlu'na takipsizlik
Bu arada Q Kızı Reyhan Gökdeniz'in kendisine tecavüz ettiğini öne sürerek şikayetçi olduğu Kaya Çilingiroğlu'nun soruşturması bitti. Savcı Osman Uludüz, şikayetçinin vücudunda cebir ve şiddet izine rastlanmadığı, sanığın müştekiyi tehdit ettiğine dair delil bulunmadığını belirterek Çilingiroğlu hakkında takipsizlik kararı verdi. Çilingiroğlu golf oynamak için Antalya'ya gitti.

Haberin Devamı