Gazete Vatan Logo
Magazin Velayet davasında gözyaşlarına boğuldu!

Velayet davasında gözyaşlarına boğuldu!

Geçtiğimiz yıl boşanan Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ile Asena Atalay arasındaki velayet davası olaylı geçti. Atalay, mahkemede gözyaşlarına hakim olamadı

Velayet davasında gözyaşlarına boğuldu!

6 yıllık evliliğin ardından Ocak 2016’da boşanan Caner Erkin ile Asena Atalay’ın oğulları Çınar’ın velayet davası dün İstanbul Aile Mahkemesi’nde görüldü. Erkin duruşmaya katılmazken, Asena avukatıyla hazır bulundu. Tarafların birbirine girdiği duruşmada hakim “Allah Çınar’ı iki taraftan da korusun benim anladığım budur” sözleriyle isyan etti. Atalay, duruşma sırasında gözyaşlarına hakim olamadı.

Tanıklardan Hepsi 1 grubu üyesi Cemre Kemer, “Asena’nın direk dansı yaptığı bayağı gündem olmuştu. O zaman evliydiler. Hatta Caner bile direk dansını denemişti” dedi. Atalay ile birlikte Çınar’ın veli toplantısına katıldığından da bahseden Kemer, “Rehber öğretmen, Çınar’ın ‘Babam beni gelip görmüyor, beni artık eskisi gibi sevmiyor’ dediğini söyledi” ifadelerine yer verdi. Duruşma, diğer tanıkların dinlenmesi ve eksikliklerin giderilmesi için ertelendi. Caner Erkin, Asena Atalay’ın art arda açtığı 120 bin ve 461 bin bin TL’lik nafaka davalarına karşı oğulları Çınar’ın velayetini istemişti.