Gazete Vatan Logo

Vekil adayları aşure dağıtmak için birbiriyle yarıştı

DENİZLİ Ticaret Odası’nın Muharrem ayı nedeniyle düzenlediği aşure dağıtımına milletvekili adayları yoğun ilgi gösterdi.

Vekil adayları aşure dağıtmak için birbiriyle yarıştı

Denizli Ticaret Odası, Muharrem ayı nedeniyle düzenlediği etkinlikte oda önünde 5 bin kişiye aşure dağıttı. Aşure dağıtımına MHP Denizli Milletvekili ve adayı Emin Haluk Ayhan ile milletvekili adayı Cafer Birtürk, CHP Denizli Milletvekili ve adayı Melike Basmacı, AK Parti milletvekili adayları Şahin Tin ve Sema Ramazanoğlu, AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel de katıldı. Ellerine kepçeleri alıp vatandaşlara aşure ikram etmek isteyen adayların gösterdiği çaba, ilginç görüntüler de oluşturdu.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, oda olarak birlik ve beraberlik duygularının yoğun olarak yaşandığı Muharrem ayında aşure dağıtımı yaptıklarını söyledi. Özer, farklı siyasi partilerin milletvekili adaylarının aşure dağıtımına katılmasının önemine değinerek, "Halkımız, siyasi parti milletvekilleri ile temsilcilerimiz, sivil toplum kuruluşu yöneticilerimiz, Denizli Ticaret Odası meclis üyelerimiz ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte aşure dağıtımında biraraya geldik. Bizler iş dünyası olarak siyasilerimizi, her zaman birlik ve beraberlik içinde görmek istiyoruz. Çünkü ülkemizin istikrara ve yatırımlara ihtiyacı var. Birlikte hareket edilerek oluşan sinerjiyle ülkemiz her zaman kazanacak" dedi.

Haberin Devamı