Gazete Vatan Logo

Vegan ve doğa dostu tasarımlar

Dagi’nin tasarım direktörü Derya Koç markanın eril algısını değiştirdiğini anlatarak “Serüvenimiz hem kadın hem de erkek trend koleksiyonlarla devam ediyor” diyor.

Vegan ve doğa dostu tasarımlar

Dagi’nin tasarım direktörü Derya Koç NABA Nuova Accademia Di Belle Arti Milano’da aldığı moda eğitimini birincilikle tamamladıktan sonra aldığı eğitim doğrultusunda modaya yeni bir soluk getiriyor. Aldığı eğitimin marka üzerindeki etkilerini anlatan Koç, “Dagi’yi aldığım eğitimin başlıca katkısı markamızın eril algısını değiştirmek oldu. Erkek iç giyim ve pijamayla başlayan serüvenimiz bugün hem kadın hem de erkek ağırlıklı ve trend koleksiyonlarla dolu” diyor. Bu doğrultuda hayata geçirilen yeni Dagi vegan koleksiyonu Cupro hakkında da detay veren Derya Koç, yeni koleksiyonu şöyle anlatıyor; “ Cupro kumaş yapısı dolayısıyla özel niteliklere sahip bir ürün. Hayvansal hiçbir içerik bulunmayan yüzde 100 vegan olan ve doğa dostu kumaştan üretilen cupro ürünler yumuşaklığı, parlaklığı, ipeksi yapısı ile ev giyimi koleksiyonumuzun vazgeçilmezi. Bu ürünlerin bir başka önemli özelliği de sıcak havada serin, soğuk havada da sıcak tutması.”

Plajlar rengarenk

2018 yazında plaj modasında rahat modellere ve canlı renkler revaçta. Derya Koç, “Markamız özelinde; bu yıl yeni tasarımlarımızda yine kaliteden ve rahatlıktan ödün vermeden sağlıklı ürünlere ve canlı renklere yer vereceğiz. Zaman kullanacağı zamansız tasarımları farklı kumaş alternatifleriyle tropik temanın etkilerini bu sezon bolca göreceğiz. Sarılar, çarpıcı oranjlar ve yeşil rengin kullanıldığı koleksiyonlarda geometrik ve çizgili desenlerin kombinasyonunu görmek mümkün” diyor.

Haberin Devamı