Gazete Vatan Logo

Ve Mabel Matiz 15 Mart'ta sahnede!

Zorlu PSM’deki ‘Vestel Gururla Yerli Konserleri’nde sahne Mabel Matiz’in

Ve Mabel Matiz  15 Mart'ta sahnede!

Her hafta ayrı bir müzik ziyafetine ev sahipliği yapan Zorlu Performans Sanatları Merkezi’ndeki ‘Vestel Gururla Yerli Konserleri’, Mabel Matiz ile devam ediyor.

Salı günlerini müzikle buluşturan Zorlu PSM’deki Vestel Gururla Yerli Konserleri’nin sıradaki konuğu Mabel Matiz olacak. 2013 yılında iTunes dijital platformu ve D&R ulusal fiziksel satış listelerinde 1 numaraya kadar çıkan, "Yaşım Çocuk" albümüyle büyük başarılara imza atan, aynı yıl GQ dergisi tarafından "Yılın Müzik Adamı" seçilen ve yine Hürriyet Gazetesi okuyucuları tarafından 2014 yılında "En İyi Çıkış Yapan Sanatçı" kategorisinde Altın Kelebek ile ödüllendirilen sanatçı, 2015 yılının en çok ses getiren albümü olarak değerlendirilen "Gök Nerede" ile 15 Mart Salı günü izleyenleri müzikal bir yolculuğa çıkartacak.

‘Vestel Gururla Yerli Konserleri’ devam ediyor

Teoman; 22 Mart Salı / Ana Tiyatro - Sahne üstü ayakta konser Vestel Gururla Yerli Konserleri, Zorlu PSM’de 22 Mart’ta Sahne Üstü Ayakta Konser düzeninde başarılı rock sanatçısı Teoman’ı ağırlıyor olacak. Paramparça, Serseri, Yağmur gibi sevilen parçalarını seslendirecek olan Teoman tadına doyulmayacak bir gece yaşatacak.

Duman; 29 Mart Salı / Ana Tiyatro - Sahne üstü ayakta konser

Haberin Devamı

Başarılı rock müzik grubu Duman, Vestel Gururla Yerli Konserleri’nde Zorlu PSM'de müzikseverlerle buluşacak. Eğlenceli ve coşkulu sahne performanslarıyla tanınan ve 2000'lerin başından bu yana gençlerin sevgilisi haline gelen Duman, hem sevenleriyle buluşmak hem de son albümü ‘Darmaduman’ ile hayranlarına yeniden merhaba demek için Zorlu PSM’de Sahne Üstü ve Ayakta Konser düzeninde izleyenlere müzik ziyafeti sunacak.