Gazete Vatan Logo
Magazin Ve Kazanan Ocak ayında Star Tv’de!

Ve Kazanan Ocak ayında Star Tv’de!

Star Tv’nin merakla beklenen yeni yarışma programı Ve Kazanan için sunucu arayışları sürüyor! Yeni yarışmanın sunucusu kim olacak…

Star Tv ekranlarında yeni yılda yayına başlayacak olan Ve Kazanan yarışması için geri sayım başladı. Kenan Doğulu ve Şebnem Ferah’ın jüri koltuğunda oturacağı program Ocak ayında yayına başlayacak. Program için ise sunucu arayışları sürüyor. Programın sunuculuğu için ise Kadir Doğulu’ya teklif gitmiş. Daha önce X Factor yarışmasını sunan Kadir Doğulu’nun teklife olumlu baktığı öğrenildi.

VE KAZANAN YARIŞMASINA 2 ÜNLÜ JÜRİ

Star Tv ekranlarında yeni bir şarkı yarışması başlıyor. Dünya çapında çok izlenen şarkı yarışması ‘The Winner is‘in formatı Türkiye’ye uyarlanıyor.Star TV, O Ses Türkiye’ye rakip olarak hazırladığı yarışma için 2 ünlü isimle anlaştı. Kenan Doğulu ve Şebnem Ferah anlaşılan ilk 2 jüri üyesi oldu. Jüri üyelerinin seçeceği yarışmacılara asıl puanları stüdyoda bulunana 101 kişilik jüri verecek.

Hayallerin mi yoksa para mı? Şarkını söyle, kararını ver! Ya cesaretli olup hayallerine gidersin ya da parayı alıp veda edersin!

Star ekranlarında kadın-erkek, genç-yaşlı, gruplar ve ailelerin de katılabileceği yepyenni bir şarkı yarışması başlıyor: Ve Kazanan!

Ve Kazanan’da yarışmacılar şarkılarıyle düelloya tutuşacak kazanını ise 101 kişilik büyük jüri belirleyecek! Dünyada izlenme rekorları kıran yeni şarkı yarışması ‘Ve Kazanan’ yakında Star’da!

Ve Kazanan yarışmasının seçmeleri nerede yapılıyor? İşte seçmelerin yapıldığı şehirler, tarihler ve oteller

2 Kasım Bursa – Tuğcu Otel
3– 4 Kasım Eskişehir – 222 Park
5 – 6 Kasım İzmir – Ege Palas Otel
10 – 11 Kasım Adana – Golden Deluxe Otel
12 – 13 Kasım Trabzon – Yalı Park Otel
14 – 15 Kasım İstanbul Anadolu – Kartal Titanic Otel
16 – 17 Kasım İstanbul Avrupa – Bayrampaşa Titanic Otel
21 – 22 – 23 Kasım Ankara – Notte Otel

VE KAZANAN YARIŞMASI TANITIM FRAGMANI

Haberin Devamı