Gazete Vatan Logo
Magazin Deniz Seki tahliye oldu! İşte ilk sözleri...

Deniz Seki tahliye oldu! İşte ilk sözleri...

Uyuşturucu davasında tutuklanan ve 2014 yılından bu yana Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nde kalan Deniz Seki, tahliye oldu. Deniz Seki yaptığı ilk açıklamada 'Sizi çok özledim. Zorlu bir yolculuktu.' dedi.

Deniz Seki tahliye oldu! İşte ilk sözleri...

Deniz Seki, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan bugün tahliye edildi. Deniz Seki için sabahın erken saatlerinden itibaren hayranları ve gazeteciler cezaevi önünde bekliyorlardı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından Seki’nin önce eşyaları çıkarıldı. İki kutuya konulan eşyalar dışarı çıkarılıp araca konuldu. Deniz Seki'nin çıkışı beyaz güvercinler ile karşılandı ve Seki göz yaşları içinde güvercinleri serbest bıraktı.
PAPATYA DEMETİ VE PAPATYA TACI
Sevenlerinin ve gazeteci ordusunun saatlerce kendisini beklediği Deniz Seki, büyük bir sevgi seli içinde tahliye oldu. Ünlü şarkıcının elindeki papatya demeti ve başındaki papatya tacı dikkati çekti.
SIRTINDA GİTARIYLA GÜVERCİN UÇURDU
Sırtında gitarıyla dışarı çıkan Seki, özgürlüğünün sembolü olarak hayranları tarafından getirilen beyaz güvercini uçurdu.
"ÇOK ZORLU BİR YOLCULUKTU"
Kısa bir açıklama yapan Deniz Seki, "Ben de sizi çok özledim. Çok zorlu bir yolculuktu. İki gün sonra basın toplantısı yapacağım. Müsaade ederseniz biraz dinlenmek istiyorum. Sabahtan beri beklediniz. Ayakalrınıza sağlık" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Deniz Seki'nin kardeşi Serkan Seki ve nişanlısı Faruk Salman, 46 yaşındaki şarkıcının özel eşyalarını kolilerle cezaevinden dışarı çıkardı.
Deniz Seki'nin avukatı Naim Karakaya, tahliye için adliyeden gelecek evrakları beklediklerini açıkladı.

PANKART AÇIP ŞARKILARDINI SÖYLÜYORLAR
Deniz Seki için sabahın erken saatlerinden itibaren hayranları ve gazeteciler cezaevi önünde beklemeye başladı. Pankart açan Seki hayranları şarkıları söyleyerek bekleyişini sürdürüyor.

Haberin Devamı

2 GÜN SONRA BASIN TOPLANTISI VAR

2014 yılından bu yana kaldığı Bakırköy Kadın Kapalı cezaevi’nden tahliye olan Deniz Seki, 2 gün sonra basın toplantısı düzenleyecek.

TATİLE GİDECEK

Seki, basın toplantısının ardından nişanlısıyla birlikte uzun bir tatile çıkacak.

DENİZ SEKİ'NİN HİKAYESİ
2009 yılında jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan Deniz Seki, hakkında uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk davada serbest bırakılıp hakkında tutuksuz yargılanma kararı çıkarılmıştı.
Ancak bir süre sonra mahkeme tarafınca Seki hakkındaki karar bozuldu ve ünlü şarkıcı hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Mahkeme Seki'nin yakalama kararını tutukluluğa çevirdi. Seki aleyhine 18 Şubat 2010 tarihinde uyuşturucu ticaretine yardım etmek suçlamasıyla 8 yıl hapis cezası istendi. Ayrıca davayı yöneten savcı, Seki'nin uyuşturucu madde kullanmak suçundan tedavi edilmesine ve denetimli serbestlik uygulanmasına karar verilmesini istedi.
'İÇİCİYİM' DEDİ
Davada Seki'nin eski sevgilisi Hüsnü Şenlendirici'nin de ifadesine başvuruldu. 24 Şubat 2010 tarihinde görülen davanın ardından Seki, Bakırköy Kadın ve Çocuk Tutukevi'ne götürüldü. Savcıya verdiği ifadede Seki, “Ben sadece içiciyim. Ticaret yapmadım” sözlerini sarf etti.
6 YIL 3 AY HAPİS CEZASI
47 yaşındaki pop yıldızı, cezaevinde geçirdiği 218 günün ardından 2 Kasım 2010 tarihinde görülen ilk duruşmada tahliye edildi.
Ancak İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi, 6 yıl 3 ay hapis cezası onanan ve dava dosyasını İnfaz Savcılığı’na gönderilen şarkıcı Deniz Seki hakkında yakalama kararı çıkardı. Yakalama kararının ardından ünlü şarkıcı izini kaybettirdi.
ESENYUR'TA YAKALANDI
15 Kasım 2014'te Esenyurt'ta saklandığı evde gözaltına alındı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Seki 16 Kasım 2014'te tekrar cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı