Gazete Vatan Logo
Magazin Ve açıklama geldi! Ebru Gündeş boşanıyor mu?

Ve açıklama geldi! Ebru Gündeş boşanıyor mu?

Kısa bir süre önce Ebru Gündeş hakkında bir iddia ortaya atılmış ve şarkıcının Kanlıca'daki yalısından ayrıldığı haberleri yapılmıştı. Ve gerçek ortaya çıktı? Ebru Gündeş boşanıyor mu? İşte cevabı...

Ve açıklama geldi! Ebru Gündeş boşanıyor mu?

Lifetime kanalında Mehmet Coşkundeniz ve Seçkin Piriler ile 'Laf Bende Kalmasın' programını sunan Yeşim Salkım konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Şarkıcı Ebru Gündeş'in eşi Rıza Sarraf’ın evlilik hediyesi olan Kanlıca’daki yalıyı terk ettiği son konserinde 150 bin dolarlık alyansı olmadan çıktığı iddia edilmişti.. Bu işaretler yine son dönemdeki boşanma iddialarına delil olarak gösterilmişti.

Bugün Yeşim Salkım'dansa bambaşka açıklamalar geldi:

“Ebru Gündeş benim kız kardeşim gibidir. Cumartesi günü onunla birlikteydik ve konuşma fırsatım oldu. Kadınlar farklı yüzükler takarlar ve zaten Ebru sahnede aksesuar olarak da farklı yüzükler kullanan bir isim. Yani 'yüzüğünü çıkardı' gibi bir durum yok. Ayrıca Ebru, Kanlıca’daki yalıdan da taşınmadı. Sadece hafta sonu için farklı bir yere geçti ve yalıya dönecek. Ebru, böyle bir dönemde çocuğunun babası olan adamı bırakıp gidecek bir kadın değil."