Gazete Vatan Logo

Vatanım Sensin yeni sezona bu akşam başlayacak mı?

Vatanım Sensin yeni sezon 32. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin fenomen dizisi Vatanım Sensin yeni sezon ilk bölümüyle bu akşam yayınlanacak mı? Sorusu merak konusu oldu. İşte Vatanım Sensin dizisine dair tüm merak edilenler...

Vatanım Sensin yeni sezona bu akşam başlayacak mı?

Vatanım Sensin yeni sezon ilk bölüm fragmanı yayınlandı ve izleyicileri oldukça heyecanlandırdı. Reyting rekorları kıran Vatanım Sensin dizisi yine Perşembe akşamları ekrana gelecek. Vatanım Sensin yeni sezon 32. bölümü 9 Kasım'da izleyici karşısına çıkacak.

VATANIM SENSİN YENİ SEZON 32. BÖLÜM FRAGMANI

VATANIM SENSİN SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Vatanım Sensin 31. Bölümde babası Yunan Kumandanı Vasili'nin, gözleri önünde infaz edilecek olmasına karşı Leon ne yapacak?

Vasili’yi suçüstü yakalatan Cevdet, taarruzu kısa bir süreliğine geciktirmeyi başarır. Cevdet, zayiat olmadan zafer kazanılmayacağını söyler ve büyük bir karar verir. Yunan olduğunu öğrenen Ali Kemal, derin bir uçurumun kıyısında dolanır.

Biri yıllarca oğlundan, diğeri ise kocasından ayrı düşmüş ve nihayetinde İzmir’i terk etmek zorunda kalan iki acılı kadın; Veronika ve Azize… Bir yol ayrımında sevdiklerine kavuşmayı bekler. İkisi de umduğundan başka bir şeyle karşılaşacaktır bu dönemeçte.