Gazete Vatan Logo

Vatanım Sensin son bölümünde izleyicilerini gözyaşlarına boğdu...

Reytingleri alt üst eden Vatanım Sensin dizisi dün akşam ekranlara geldi. Türk bayrağı sahnesiyle izleyenleri ekrana kilitleyen Vatanım Sensin'de duygusal anlar yaşandı. İşte Vatanım Sensin'de dikkat çeken sahne...

Vatanım Sensin son bölümünde izleyicilerini gözyaşlarına boğdu...

Vatanım Sensin bomba gibi bir bölümle daha ekranlara geldi. Kanal D ekranlarının fenomen dizileri arasında adını yazdırmayı başarın Vatanım Sensin son bölümde işgal güçleri ve Türk halkı arasından yaşanan sahneler izleyicileri duygusal anlara sürükledi. Özellikle bayrak sahnesi Vatanım Sensin izleyicilerinin duygu yükünü doruklara çıkardı. Vatanım Sensin merakla beklenen 16. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

VATANIM SENSİN SON BÖLÜME DAMGA VURAN BAYRAK SAHNESİ

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Mustafa Kemal'in verdiği görevle hareket eden Cevdet, artık hem Yunan Ordusuna hem de Eşref Paşa'ya karşı oynamak zorundadır. Vazifesi çetrefilleşmiş ve oldukça tehlikeli bir hale gelmiştir.

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Azize ise Cevdet'in kendisini boşaması üzerine yeni kararlar alacaktır. Vasili, Türk mahallesindeki evlerin boşaltılmasını, buradaki ailelerin sürgün edilmesini emreder. Sürgün edileceklerin arasında Cevdet'in ailesi de vardır. Cevdet'in ailesini korumak için plan yaparken, Azize'nin beklenmeyen kararı herkesi şaşırtacaktır.

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN HİKAYE VE KÜNYE
Azize üç çocuğu ve kayınvalidesi ile zorlu bir mücadelenin içinde bulur kendini... Canından çok sevdiği kocasının yokluğuyla ve savaş yıllarının zorluklarıyla mücadele ederek yetiştirir çocuklarını.
1919 yılında, Yıldız güzeller güzeli, gözü yükseklerde bir genç kız, Hilal ise memleket sevdalısı mücadeleci bir genç kız olmuştur. Ali Kemal ise gönlündeki aşk acısıyla ve kendisine dair öğrendiği hazin sırla yaşamaya çalışan serseri bir mayın gibidir. Azize her birinin dertleriyle uğraşmaya çalışırken, İzmir’in Yunanlılar tarafından işgal edileceği haberi ile sarsılırlar. Oysa bu işgal onlara yıllar önce kaybettikleri birini geri getirecektir. Ama hiç ummadıkları bir şekilde...
Üst üste mağlubiyetle biten savaşlardan yorgun düşmüş bir milletin, en son ve en büyük sınavına hazırlandığı 1919 senesinin baharı, Azize ve Cevdet'in de hayatlarında yeni bir dönemi başlatacaktır.
Görünür ve görünmez düşmanların gölgesinde, yolları tekrar kesişecek, hayatları bu kesişme yüzünden alt üst olacaktır. Zaferler ve mağlubiyetler görecekler, ayrılıklar ve kavuşmalar yaşayacaklar, umudun ve buhranın ateşiyle yanacak ve gerçek sevginin, gerçek vefanın, gerçek ihanetin ne olduğunu öğreneceklerdir. Cevdet ve Azize'nin hikayesi, küllerinden doğan yepyeni bir ülkenin kaderiyle bir yazılacaktır.
Vatanım Sensin ; Savaşın acımasız ortamında vazifeleri ve vicdanları arasına sıkışanların, aşklarını yine de yeşertmeye çalışanların, her şeye rağmen bir arada kalmaya gayret eden bir ailenin, esaretten özgürlüğe doğru çıkılan amansız bir yolun hikayesidir bu...
Yapım: O3 Medya
Yönetici Yapımcı: Onur Güvenatam
Yapımcı: Nermin Eroğlu
Yaratıcı Yapımcı ve yönetmen: Yağmur Taylan, Durul Taylan
Senaryo: Nuran Evren Şit
Müzik: Yıldıray Gürgen
Oyuncular: Halit Ergenç (Cevdet), Bergüzar Korel (Azize), Onur Saylak (Tevfik), Senan Kara (Veronika), Baki Davrak (Vasili), Şebnem Hassanisoughi (Eftelya), Celile Toyon (Hasibe), Boran Kuzum (Leon), Pınar Deniz (Yıldız), Miray Daner (Hilal), Kubilay Aka (Ali Kemal), Hakan Salınmış (Eşref), Aslı Omağ (Marika), Mert Denizmen (Yinon), Yasemin Szawlowski (Eleni), Emre Şen (Hacimihalis), Yiğit Çelebi (Mustafa Saim)

Haberin Devamı