Gazete Vatan Logo

Vatanım Sensin sezon finalinde neler yaşandı?

Vatanım Sensin dün akşam izleyicileri ekrana kilitledi. Vatanım Sensin 31. bölümüyle sezon finali yaptı. Cevdet'in vurulması ise herkesi şoke etti. Peki Cevdet ölerek diziden ayrılacak mı? İşte Vatanım Sensin final bölümünde yaşanan olaylar...

Vatanım Sensin sezon finalinde neler yaşandı?

Vatanım Sensin dün akşam yayınlanan sezon finali ile herkesi ekrana kilitlemeyi başardı. Özellikle Cevdet'in vurulma Azize'nin çılgına dönme anları gözyaşlarına boğdu. Peki Cevdet ölecek mi? Vatanım Sensin'in sezon finalini merak edenler haberimizden yaşananlara ulaşabilir.

VATANIM SENSİN SEZON FİNALİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

VATANIM SENSİN 31. SEZON FİNALİ FRAGMANI

VATANIM SENSİN 31. SEZON FİNALİ 2. FRAGMANI

VATANIM SENSİN 31. SON BÖLÜM ÖZETİ

Vasili, orduya ihanetten infaz edilecek mi? Cevdet'in Yunan ordusuna yapacağı hamle nasıl sonuçlanacak?

Ali Kemal'in oğlu olduğunu öğrenen Vasili, Cevdet'in de tuzağıyla büyük bir oyuna gelir ve dengeler değişir. Vasili, önce yargılanır ardından infaza gönderilir. Ali Kemal'in abisi olduğunu öğrenen Leon, babasının bu gururlu davranışından dolayı artık Yunan ordusuna ait tüm sempatisini siler atar. Vasili, oğlu Ali Kemal'i kurtardığı için vatana ihanetten infaz edilecek mi?

Cevdet'in ise artık tüm yaşananlardan dolayı Yunan ordusuna en ağır darbeyi vurmak için büyük bir planı vardır. Fakat bu planın çok büyük sorumlulukları da beraberinde gelecektir. Cevdet'in hayatı hatta ailesinin hayatı bile riske girebilir. Cevdet'in Yunan ordusuna yapacağı hamle nasıl sonuçlanacak?

Haberin Devamı

Vatanım Sensin sezon finalinde flaş ayrılık

Kanal D’de yayınlanan Vatanım Sensin dizisi nefes kesen bir sezon finaliyle ekranlara geldi. Vatanım Sensin’in sezon finalinde sürpriz bir ayrılık da yaşandı.

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği; başrollerini Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak, Okan Yalabık, Fatih Artman’ın başrollerde oynadığı Vatanım Sensin, 31. ve sezon finali bölümüyle yaz tatiline girdi. Sürpriz gelişmelerin yaşandığı sezon finalinde, önemli karakterlerden biri de ölerek veda etti.

Vatanım Sensin’de Yunan işgal orduları komutanı Vasili kurşuna dizilerek öldürüldü. Vasili karakterine hayat veren Baki Davrak da sezon finalinde diziden ayrılmış oldu.