Gazete Vatan Logo

Vatanım Sensin'in 7. bölüm fragmanında Cevdet gerçekleri açıklıyor!

Perşembe akşamlarının zirvesine oturan Vatanım Sensin'in 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin'in yeni bölümünde Cevdet Azize'ye her şeyi anlattığı bir mektup yolluyor. Peki bu mektup Azize'nin eline ulaşacak mı? Hepsi Vatanım Sensin'in yeni bölümünde belli olacak.

Vatanım Sensin'in 7. bölüm fragmanında Cevdet gerçekleri açıklıyor!

Vatanım Sensin'in dün akşam yayınlanan son bölümü nefesleri kesti. Hemen arkasından Vatanım Sensin'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin'in 7. bölümünde Cevdet'in başı belada, bubeladan kurtulup ailesinin yayına dönebilecek mi?

O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yağmur-Durul Taylan kardeşlerin oturduğu Vatanım Sensin dizisinde Halit Ergenç (Cevdet) ile Bergüzar Korel (Azize) başrollerini paylaşıyor. Vatanım Sensin Perşembe akşamları saat 20:00'de Kanal D'de...

VATANIM SENSİN 7. BÖLÜM FRAGMANI

Vatanım Sensin 7. Bölüm Fragmanı yayında! Cevdet'in gerçek kimliği açığa çıkıyor mu?

Cevdet afişe olursa ne olacak?

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Vatanım Sensin'in son bölümünde Cevdet, kendisine kurulan tuzaktan kurtulabildi mi?
Tevfik'in oyunuyla tuzağa düşen Cevdet, ölümle yüz yüzedir. Azize ise bir veda bile etmeden çekip giden oğlu Ali Kemal için endişelenmektedir. Çocuklarına sahip çıkmaya çalışan Azize, Yıldız'ı Leon'dan sakınmak için görücüye çıkarır. Yıldız'ın talibi ise herkes için büyük sürpriz olacaktır. Hastanedeki intihar vakasından sonra sarsılan Hilal, kendini tehlikeye atacak bir plan yapar. Cevdet vazifedeyken konakta da gerilim tırmanmaktadır.
Cevdet, hem kendi canını kurtarmak hem de kendisini pusuya düşüreni öğrenmek için Ölmez Hasan'a bir teklifte bulunur. Vazifeden dönmeyen Cevdet ve birliğine dair gelen haber tüm aileyi derinden sarsar. Vatanım Sensin'in yeni bölümünde neler olacak?

Haberin Devamı