Gazete Vatan Logo

Vatanım Sensin'den bomba başlangıç!

Vatanım Sensin” önceki akşam ekrana gelen yeni sezon ilk bölümü ile zirvedeki yerini aldı.

Vatanım Sensin'den bomba başlangıç!

Kanal D’nin, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Yağmur Taylan, Durul Taylan, Burak Arlıel yaptığı, oyuncu kadrosunda Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in yanı sıra Onur Saylak, Okan Yalabık, Levent Can, Fatih Artman, Ufuk Bayraktar, Şükran Ovalı, Pınar Deniz, Boran Kuzum, Miray Daner, Berker Güven gibi önemli isimlerin yer aldığı “Vatanım Sensin” önceki akşam ekrana gelen yeni sezon ilk bölümü ile zirvedeki yerini aldı.

“Vatanım Sensin” in Perşembe akşamı ekrana gelen yeni sezon ilk bölümü A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 9.35 reyting ve 23.41 izlenme payı ile ABC 1’ de ise yüzde 9.15 reyting ve 20.57 izlenme payı günün en çok izlenen programı oldu.

'Vatanım Sensin' sosyal medyada da çok konuşuldu.

Sosyal Medya’da da çok konuşulanlar arasında olmayı başaran “Vatanım Sensin”, #VatanımSensin hashtag’i ile hem Türkiye hem de Dünya listesinde TT oldu. Türkiye sıralamasında uzun süre TT’de kalan dizi 113.167 adet tweet aldı.

TOTAL'DE KANATSIZ KUŞLAR ZİRVEDE

9 Kasım tarihinde; Total'de atv'de ekrana gelen "Kanatsız Kuşlar" dizisi 1. sıraya otururken, 2. sırada FOX'ta ekrana gelen "Bizim Hikaye" dizisi, 3. sırada ise yeni sezona merhaba diyen Kanal D'nin iddialı dizisi "Vatanım Sensin" yer aldı.

Haberin Devamı

AB'de 1. sırada "Vatanım Sensin" dizisi yer alırken, 2.'lik "Vatanım Sensin"in özeti, 3.'lük ise "Fatih Portakal'la FOX Ana Haber"in oldu.