Gazete Vatan Logo
Magazin Vatanım Sensin'de Türk kadınlarından kahreden ders!

Vatanım Sensin'de Türk kadınlarından kahreden ders!

Vatanım Sensin dizisinin bu akşam ekrana gelecek 29. bölümünün 3. fragmanı da yayınlandı. Düğümlerin bir bir çözüldüğü dizide tüyleri diken diken eden bir sahne daha yaşanacak.

Vatanım Sensin'de Türk kadınlarından kahreden ders!

Vatanım Sensin'in son yayınlanan fragmanında savaşın acı yüzü seyirciye çok doğru bir dille anlatılıyor. Veronika ile Lucy büyük bir acıyla yüzleşmek zorunda kalıyorlar.

Vatanım Sensin 29. bölümde...

Charles Hamilton'ın direktifleri doğrultusunda Yunan Ordusu'nun katlettiği Yörüklerin acısı, tüm İzmir'de yaşanmaya devam eder. Savaşın kirli yüzü, tüm güzellikleri kirletmeye devam etmektedir. Acılı Türk kadınları, savaşta yitirdikleri askerlerinin acısını Yunan konağına giderek göstermek isterler. Hasibe ananın başını çektiği kadınlar, Veronika ile Lucy ile karşı karşıya gelirler. Askerlerin eşyalarını, Yunan konağı bahçesine bırakan kadınlar, yaşadıkları durumun anlaşılması için büyük bir hareket yaparlar.

TEYFİK AZİZE'NİN BOĞAZINA YAPIŞTI

Geçtiğimiz hafta nefes kesen bir sahneyle final yapmıştı. Teyfik için her şeyin bittiği düşünülüyordu ancak son anda bir yolunu bulup kaçan Tekvfik, Azize'yi rehin almakla kalmayıp Cevdet'i de deşifre etmek için harekete geçiyor.

Vatanım Sensin merakla beklenen yeni bölümüyle 25 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı