Gazete Vatan Logo
Magazin Vatanım Sensin'de büyük sürpriz! Fragmanda çıktı

Vatanım Sensin'de büyük sürpriz! Fragmanda çıktı

Vatanım Sensin'de bu hafta da heyecan dorukta. Kuvvacılara karşı başlattığı ayaklanma sonrası İngiliz ajanı Hamilton'dan yeni bir hamle geliyor. Yeni bölüm fragmanında dikkat çeken bir diğer önemli gelişme ise kadroya katılan iki yeni oyuncu.

Vatanım Sensin'de büyük sürpriz! Fragmanda çıktı

İzmir'in Yunan işgalinden kurtuluşunun konu edildiği ve başrollerini Halit Ergenç ile Bergüzar Korel'in paylaştığı Vatanım Sensin'e iki sürpriz isim dahil oldu. Hüseyin Avni Danyal ve Demet Evgar dizinin yeni bölümünde izleyici karşısına çıkacak.

25. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Vatanım Sensin 25. bölümünde İngiliz ajanı Hamilton'un başlattığı iç savaşın yankıları Mustafa Kemal'e ulaşıyor! Mustafa Kemal, Misak-ı Milli için harekete geçiyor! İngiliz ajanının planladığı iç savaş İzmir'de görünmeye başlar. Bu kargaşayı fırsata çevirerek kendi emelleri için kullanmak ister. Fakat bu durumun haberi Mustafa Kemal'e ulaşır. Mustafa Kemal, bu durumun önüne geçebilmek için Misak-ı Milli'nin tanınmasını ister. İngiliz ajan Hamilton ise Tevfik'e bu konu için bir görev verir. Konu ile alakalı olan Rıza Bey'in ölümü için Tevfik'in Yunanlar ile beraber çalışmasını ister.Mustafa Kemal Paşa'nın İzmir'e yolladığı Milis Müfreze Komutanı, Cevdet ile karşı karşıya! Milis Müfreze Komutanı, İzmir'e neden geldi? İzmir'deki dengeleri nasıl değiştirecek? Rıza Bey'i ortadan kaldırmak isteyen Charles Hamilton, Tevfik'i vezifelendiriyor! Rıza Bey, İzmir'de çıkan iç isyanı sonlandırabilecek mi?

Haberin Devamı

24. BÖLÜMDE VASİLİ SİLAHLARIN ALİ FUAT PAŞA’NIN ELİNDE OLDUĞUNU ÖĞREDİ

Göreve başladığı günden bu yana Milli Mücadele döneminde kullanılacak olan silahların peşinde olan Vasili, silahların gizlice Anadolu’ya gittiği öğrenince çıldırdı. Komutasındaki tüm askerleri toplantıya çağıran Vasili “Nasıl olur böyle bir şey?” diyerek masayı yumruklamaya başladı. Azize şüpheliler arasında ve sorguya alındı. Sorgu sırasında Cevdet'e hamile olduğunu itiraf etti. Ama asıl şoku Eftalya'nın kapısına kadar gelip Cevdet'i sırtından vuranın Teyfik olduğunu söylemesiyle yaşadı.