Gazete Vatan Logo

Vatanım Sensin 6. bölümünde Cevdet tehlikede!

Vatanım Sensin'in 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin'in yeni bölümünde Cevdet kendisine kurulan tuzaktan sağ olarak kurtulabilecek mi? Tevfik Azize'ye Cevdet'in öldüğünü söylüyor. Tüm gelişmeler Vatanım Sensin'in yeni bölümünde olacak.

Vatanım Sensin 6. bölümünde Cevdet tehlikede!

Vatanım Sensin dizisinin 6. bölümü için 1. ve 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Vatanım Sensin'in yeni bölümünde Azize perişan bir halde Cevdet'in dönmesini bekliyor. Etiiği tüm bedduaları geri olan Azize'nin çalıştığı sağlık kurumuna yaralı bir albay getiriliyor. Peki bu yaralı kişi Cevdet mi? Hepsi bu akşam Vatanım Sensin'de...

O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yağmur-Durul Taylan kardeşlerin oturduğu Vatanım Sensin dizisinde Halit Ergenç (Cevdet) ile Bergüzar Korel (Azize) başrollerini paylaşıyor. Vatanım Sensin Perşembe akşamları saat 20:00'de Kanal D'de...

VATANIM SENSİN 6. BÖLÜM FRAGMANI


VATANIM SENSİN 6. BÖLÜM 2. FRAGMANI


VATANIM SENSİN 6. BÖLÜM ÖZETİ

Vatanım Sensin 6. Bölüm Özeti Vatanım Sensin 6. Bölümde; Cevdet, kendisine kurulan tuzaktan kurtulabilecek mi?

Tevfik'in oyunuyla tuzağa düşen Cevdet, ölümle yüz yüzedir. Azize ise bir veda bile etmeden çekip giden oğlu Ali Kemal için endişelenmektedir. Çocuklarına sahip çıkmaya çalışan Azize, Yıldız'ı Leon'dan sakınmak için görücüye çıkarır. Yıldız'ın talibi ise herkes için büyük sürpriz olacaktır. Hastanedeki intihar vakasından sonra sarsılan Hilal, kendini tehlikeye atacak bir plan yapar. Cevdet vazifedeyken konakta da gerilim tırmanmaktadır.

Haberin Devamı

Cevdet, hem kendi canını kurtarmak hem de kendisini pusuya düşüreni öğrenmek için Ölmez Hasan'a bir teklifte bulunur. Vazifeden dönmeyen Cevdet ve birliğine dair gelen haber tüm aileyi derinden sarsar.

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Vatanım Sensin 5. bölümde heyecanlı olaylar yaşandı. Kendisini zor durumda hisseden Azize, Tevfik'ten yardım ister!
Cevdet'in kendisini aldattığını zanneden Azize'nin bir kez daha dünyası başına yıkılır. Cevdet ise aslında silahların peşinde olduğunu açıklayamaz ve zaman kaybetmeden Eftelya'nın evinde bulduğu haritanın peşine düşer. Silahların izini yalnız sürmek zorunda olan Cevdet beklenmedik bir gelişme ile karşı karşıyadır; Vasili onu bu göreve Leon ile birlikte gönderir.
Cevdet görevi için şehri terk ederken; Azize ise; konakta kaldıkları sürece Hilal'in başına iş açacağını, Yıldız'ın Leon'a meyledeceğini anlayıp, daha fazla konakta kalmak istemez ve Tevfik'ten yardım ister.
Tevfik hem Cevdet'ten kurtulacağı için hem de Azize'yi geri kazanacağı için hayli keyiflidir. Peki Vatanım Sensin'in yeni bölümünde neler olacak?
'Vatanım Sensin' yapımcısından Atatürk açıklaması
‘Vatanım Sensin’ dizisinin 10 Kasım’da yayınlanan bölümündeki Atatürk sahnesi büyük beğeni kazanmış ve diziye Atatürk karakterinin dahil edileceği iddia edilmişti. Yapımcıdan konuyla ilgili açıklama geldi.
Başrollerinde Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in yer aldığı dizinin 3. bölümünde 10 Kasım’a özel çekilen ‘Atatürk’ sahnesinin büyük başarı elde etmesinin ardından ‘Atatürk’ karakterini diziye dahil etme kararı aldıkları aldıkları iddia edilmişti.
YAPIMCIDAN AÇIKLAMA
Bu gelişmenin ardından herkes, Vatanım Sensin dizisinde Atatürk’ü hangi oyuncunun canlandıracağını tartışmaya başladı. TV 8’de yayınlanan ‘Aramızda Kalmasın’ programında konuya açıklık getirildi. Dizinin yapımcısıyla konuştuklarını söyleyen sunuculardan Jess Molho, dizide Atatürk’ün olacağını, kendisinden bahsedileceğini ve senaryoya dahil edileceğini ancak bir oyuncu tarafından canlandırma yapılmayacağını açıkladı.
Molho, yapımcının “Atatürk canlandırılmayacak, biz öyle bir oyuncu arayışında değiliz” sözlerini seyircilere iletti.
Vatanım Sensin, Hırvatistan’da başlıyor!
Vatanım Sensin, Hırvatistan’ın RTL kanalında ekrana gelecek. Vatanım Sensin, ne zaman Hırvatistan’da başlayacak? İşte detaylar…
Kanal D’de ekrana gelen Vatanım Sensin dizisi, yurt dışında da ekrana gelmeye devam ediyor.
Başrollerini Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak, Şebnem Hassanisoughi, Celile Toyon, Boran Kuzum, Miray Daner, Pınar Deniz, Kubilay Aka, Baki Davrak, Senan Kara ve Hakan Salınmış’ın paylaştığı dizi, ilk bölümüyle bu akşam 21.00’de Hırvatistan’ın RTL kanalında yayınlanacak.
Türkiye’de aldığı reytingle yüz güldüren ve yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği dizinin Hırvatistan’ın RTL kanalında alacağı reyting şimdiden merak konusu oldu.
Vatanım Sensin, yeni bölümleriyle her Perşembe 20.00’de Kanal D’de ekrana gelmeye devam ediyor!

Haberin Devamı