Gazete Vatan Logo

Vatanım Sensin 48. yeni bölümde Cevdet ile Leon karşı karşıya!

Vatanım Sensin 48. yeni bölüm fragmanları yayınlandı ve büyük heyecan yarattı. Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Vatanım Sensin'de Cevdet ile Leon karşılaşmasında neler yaşanacağı merak konusu oldu. İşte reyting rekortmeni dizi Vatanım Sensin'de bu akşam yaşanacaklar...

Vatanım Sensin 48. yeni bölümde Cevdet ile Leon karşı karşıya!

Vatanım Sensin 48. yeni bölümüyle bu akşam izlenebilecek. Kanal D'nin fenomen dizisi Vatanım Sensin'de Cevdet,Filippos'un hain planlarını bozabilecek mi? İşte dizinin bu akşamki bölümünde yaşanacaklar...

VATANIM SENSİN 48. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Cevdet, Yunan ordusundaki görevine dönmeyi başarırken İsmet Paşa komutasındaki ordunun büyük bir zafer kazanmasına da yardımcı olmuştur. Ancak bu zaferin İzmir'deki yankıları ve beklenmedik bir ölüm şehrin sokaklarını karıştırır. Diğer yandan Leon'un Hilal'e aşkı, Cevdet'in, babasının katili olduğu gerçeği ile sınanacaktır. Leon'u bir yol ayrımına getiren bu sınavın sonucunda bambaşka bir sır ortaya dökülecektir.

Sokak olayları giderek şiddetlenirken şehir yangın yerine dönmüştür. Artık İzmirli her Türk'ün hayatı tehlikededir. Filippos'un şeytani ve sinsi bir planın peşinde olduğunu anlayan Cevdet bu felaketi durdurmak için Ankara'dan gelen yardımı İzmir'e sokmanın bir yolunu bulmalıdır.

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Türkler namına çalıştığı haberi hem ailesinde hem de orduda infiale yol açan Cevdet, mahkeme huzuruna çıkartılır. Filippos onu idam etmeden önce öğrenebildiği her şeyi öğrenmek niyetindedir. Cevdet’in aklı ise kendi canından ziyade Yunan Ordusu'nun cepheye sevkine engel olamadığı toplarındadır.

Haberin Devamı

Cevdet’in temize çıkması ve topların imha edilmesi gerekirken, Yakup ve Charles’ın seçenekleri birer birer tükenmektedir. Azize ve Hilal, ölüme giden Cevdet için çırpınırken işkence altındaki Cevdet, Charles hakkında hiç ummadığı bir gerçeği öğrenir. Ölümün nefesini ensesinde hisseden Cevdet'in tüm bu felaketleri durdurmak için tek bir hamle yapacak vakti kalmıştır.