Gazete Vatan Logo

Vatanım Sensin 30. bölüm fragmanı yayınlandı – Vasili gerçekleri öğreniyor!

Vatanım Sensin 30. yeni bölümünde Vasili, Ali Kemal’in öldüğünü zannettikleri oğlu olduğunu öğreniyor. Peki, bundan sonra Vatanım Sensin dizisinde neler olacak? Cevdet geride bıraktığı mektubunda önemli gerçekleri açıklıyor. Bu durumda Cevdet ölüyor mu? Hepsi bu akşam Vatanım Sensin'de izlenebilecek.

Vatanım Sensin 30. bölüm fragmanı yayınlandı – Vasili gerçekleri öğreniyor!

Vatanım Sensin dizisinde son haftalarda heyecan bir hayli arttı. Vasili’nin geçen hafta Cevdet’in gerçekteki görevini öğrenmesinin ardından bu hafta da Vasili, Ali Kemal’in kendi oğlu olduğunu öğreniyor. Ancak, bu bilgiden sonra Cevdet ile ailesinin sonu ne olacak? Vasili, Cevdet’e bir oyun hazırlamıştı ve bu sadece Cevdet’in aslında Yunanlıların içine sızdığını anlamıştı. Bu süreçten sonra Cevdet’in odasında saklamış olduğu o çok özel belgeler de Vasili’nin eline geçiyor.

VATANIM SENSİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Bu belgelerin arasında Cevdet’in vasiyeti de yer alıyor. Vasili o belgeler sayesinde tüm gerçekleri öğreniyor. Ancak yeni bölümün en önemli gelişmesi Ali Kemal’in aslında Veronika ile Vasili’nin oğlu olduğunun ortaya çıkması. Bakalım bu gelişmeden sonra dizideki tüm karakterler için ne gibi gelişmeler yaşanacak?

Ayrıca dizi ile ilgili olarak en çok merak edilen konulardan bir tanesi de Leon’un Hilal’i kurtarabilmek adına bir çözüm yolu bulup bulamayacağı. Bir diğer yandan Ali Kemal’in de gerçek annesinin ve babasının kimler olduğunu öğrenip öğrenmeyeceği merakla bekleniyor.

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN DİZİSİNİN 29. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Vatanım Sensin dizisinin son yayınlanan bölümünde Tevfik, Cevdet ile alakalı gerçekleri Vasili’ye söylemişti. Bu yüzden Cevdet’in kimliğinin ortaya çıkması çok büyük bir tehlike yaratmıştı.

Tevfik’in maskesi düştükten sonra vatan hain olduğu ortaya çıkmıştı ve Tevfik köşeye sıkışmıştı. Üstelik Tevfik, yörüklere yapılan o feci katliamı da Kuvvacılar’ın üstüne atmaya çalışmıştı. Ancak gerçek anlaşıldığında Tevfik de linç edilme tehlikesi ile karşı karşıya kalmıştı.

Tevfik bu durumda kurtuluş yolunun Azize’de olduğunu fark etmişti. Bu yüzden Azize’yi kullanmış ve bir şekilde kaçmayı başarmıştı. Yalnız bu noktada Azize’nin de hayatı tehlikeye girmişti. O yüzden Azize’yi kurtarma görevi de Cevdet’e düşmüştü. Aynı şekilde Cevdet, Tevfik’i yakalamak için de büyük çaba sarf etmişti.

Tevfik, kurtulmak için yurtdışına kaçmadan önce Cevdet ile ilgili gerçeklerin hepsini Vasili’ye anlatmıştı. Vasili Cevdet ile yüzleştiği vakit her şey meydana çıkmıştı.

Haberin Devamı

Öte yandan Vasili ve Leon görüşmesi de Leon için çok büyük bir yıkım olmuştu. Leon, Hilal’i kaybetmek istemiyordu. Bunun için çaba sarf etmesi gerekiyordu ancak en sonda Vasili’nin yaptığı hamle ile Cevdet ve ailesi için her şey iyice içinden çıkılması zor bir hal almıştı. Bundan sonra Cevdet’in hem kendi canını hem de ailesinin canını kurtarmak için çok doğru bir hamle yapması gerekiyordu.