Gazete Vatan Logo

Vatanım Sensin 29. bölümünde tevfik, Azize’yi öldürecek mi?

Vatanım Sensin dizisinin 29. Bölümünde Cevdet’in ailesi İzmir’i terk etmek durumunda kalıyor. Azize de Tevfik tehdidi ile karşı karşıya. Tevfik, Azize’yi öldürecek mi? Vasili Cevdet ile alakalı gerçekleri öğrenecek mi? Vasili gerçekleri öğrendiğinde Cevdet’e vereceği ceza ne olacak?

Vatanım Sensin 29. bölümünde tevfik, Azize’yi öldürecek mi?

Vatanım Sensin dizisinin yeni bölümünde Tevfik’in büyük bir vatan haini olduğu herkes tarafından biliniyor. Ancak Tevfik bir şekilde kaçmayı yine başarıyor. Hatta Azize’yi de rehin alıyor ve bu şekilde olayları lehine çevirmeye çalışıyor. Tevfik artık Cevdet’in asıl görevini de Vasili’ye anlatmaya karar veriyor. Bu sayede istediği herkesten intikam almayı başaracağını düşünüyor. Nihayetinde Vasili, Cevdet ile alakalı gerçekleri öğreniyor ve Cevdet’e silah çekiyor. Cevdet artık çıkmaz bir sokağa giriyor ve bir çıkış yolu bulması gerekiyor. Bu durumda Vasili’nin Cevdet’i ne şekilde cezalandıracağı tam bir merak konusu.

VATANIM SENSİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Öte yandan Cevdet’in ailesi de bir daha dönemeyecek şekilde şehirden gitmek durumunda kalıyor. Diğer taraftan Cevdet’in de Eskişehir ve Kütahya’ya doğru ilerleyen düşmanları durdurması gerekiyor. Çünkü eğer bu yürüyüş başarıya ulaşırsa bu durumun Anadolu’nun düşme ihtimalini hızlandırabilir. Aynı zamanda Cevdet’in bir diğer yapması gereken şey de Azize’yi tehdit eden Tevfik’i durdurmak. Hilal ve Leon aşkı da bu yaşanan gelişmelerden sonra büyük bir çıkmazın içine giriyor. Leon, Hilal’in şehirden gitmesini durdurmak istiyor. Peki, Leon bunu tek başına başarabilecek mi?

Haberin Devamı

Vatanım Sensin dizisi 29. Bölümü ile 25 Mayıs Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında olacak!

VATANIM SENSİN DİZİSİNİN 28. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Vatanım Sensin dizisinin son yayınlanan bölümünde yörüklere çok hain bir katliam yapılmıştı. Cevdet de bunu yapanlardan bir an önce intikam almak istiyordu fakat bunun için biraz beklemesi gerekiyordu. Azize de nihayet Cevdet’in gerçek görevini yani bir vatan haini değil de bir vatanperver olduğunu öğrenmişti. Cevdet ve Azize bundan mutlu olsalar da tedirginlikleri de devam ediyordu. Yine de ikisi de bundan böyle vatan için beraber hareket edeceklerdi. Sıradaki planın içinde Azize de vardı. Azize’ye talimatları da Yüzbaşı Yakup veriyordu.

Leon da her ne kadar kuvvacıların tarafında geçmiş gibi görünüyor olsa da aslında Yunan Ordusu’na babasıyla yaptığı anlaşma yüzünden hizmet ediyordu. Leon, düzenli olarak babası Vasili’ye içeriden bazı bilgiler ve haberler götürüyordu. Fakat bir yandan da Yörükler ile ilgili katliamda öncünün kim olduğunu çok merak ediyordu. Her ne kadar Tevfik ile yandaşları bu katliamın sorumlusunun kuvvacılar olduğunu söylüyor olsa da Ali Kemal ve tüm kuvvacılar bunun tam tersini her daim dile getiriyordu. Diğer taraftan Tevfik ve Charles Hamilton da yeni bir plan peşindeydi. İç isyanın ardından şimdi de sıra İzmir’i çok daha fazla karıştırmaya gelmişti.

Haberin Devamı