Gazete Vatan Logo

Vatanım Sensin 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Vatanım Sensin dizisinin herkesi merakta bırakan yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde en çok merak edilen konulardan bir tanesi Stavro’nun Cevdet ile ilgili gerçekleri öğrenip öğrenmeyeceği. Ayrıca Azize de Cevdet’ten gerçekleri duymak istiyor. Bakalım Vatanım Sensin dizisinin 27. Bölümünde izleyenleri neler bekliyor?

Vatanım Sensin 27. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Vatanım Sensin dizisi yine bomba gibi bir bölüm ile geliyor. Yıldız ise Leon ile ilgili yaşadığı kalp kırıklıklarının ardından yavaş yavaş Ali Kemal ile konuşmaya başlıyor. Çünkü Yıldız’ın bundan sonra tek istediği şey hayatında daima olacak ve onunla tüm güçlüklere göğüs gerecek birisi. Acaba bunların üstüne Ali Kemal, her şeyi göze alıp Yıldız’a karşı hissettiklerini açıklayabilecek mi? Stavro, Cevdet’in gerçek görevini öğrenecek mi? Cevdet, Azize’nin sorularına ne cevap verecek? soruların yanıtı Vatanım Sensin 27. yeni bölümünde bu akşam yanıt bulacak..

VATANIM SENSİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Azize ise yaşananlardan sonra yavaş yavaş parçaları birleştirmeye başlıyor. Yani Cevdet’in tahmin ettiğinden çok daha farklı bir durumda olduğuna inanıyor. Ancak doğru cevabı alabilmek için Cevdet’e sorular soruyor. Yeni bölümde acaba Cevdet görevini Azize’ye söyleyecek mi?
Öte yandan Leon ile ilgili de oldukça ilginç gelişmeler yaşanıyor. Leon bundan sonra kaçak bir hayat sürmeyi istemiyor ve bu olaylardan sıkılıyor. O nedenle tarafını değiştirmek düşüncesi içinde. Bu düşünceye Cevdet de olumlu bakıyor. Peki, böyle bir şey gerçekleştiğinde neler yaşanacak?
Stavro ise Cevdet’i ilk tanıdığından beri ona hiç güvenmiyordu. En nihayetinde Cevdet’i kılık değiştirerek takip etmeye başlıyor. Özellikle Cevdet ve Yakup buluşmasını bile izliyor. Bakalım bundan sonra Stavro ne yapacak?

Vatanım Sensin 26. Bölümde Neler Olmuştu?

Cevdet, Tevfik’in ta Selanik’te iken kendisine ihanet etmiş olduğunu anladığında büyük bir şaşkınlık yaşamıştı. Yani o zamanlar Cevdet’e kardeşim diyen Tevfik gerçek bir haindi. Öte yandan İzmir’de çok şiddetli bir iç isyan başlamış olması herkesin güvenliği için büyük bir tehdit oluşturuyordu. Her sokakta bir çatışma ortamı yaşanıyordu. Bu iç isyanın fitilini elbette Charles Hamilton ateşlemişti. Ancak ondan sonra farklı kesimlerin de katılımı ile giderek büyümüştü. Dükkanlar yağmalanıyordu, insanlar kurşuna diziliyordu ve şehirde çok büyük bir kaos hakimdi.

Haberin Devamı

Hatta bu kaostan Yıldız da nasibini almıştı. Yıldız, tam halk tarafından linç edileceği sırada Stavro tarafından kurtarılmıştı. Diğer taraftan Leon da Yunan Ordusu’na ihanet suçundan ceza yemişti. Tam kaçacağı sırada yakalanmış olan Leon’a infaz kararı çıkartılmıştı. Hatta bu kararı Leon’un babası Vasili bile destekliyordu. Üstelik böyle bir karar çıkması vicdan azabı çeken Leon tarafından da anlayışla karşılanmıştı. Çünkü Leon yaptığı büyük ihanetin cezasını ödemeye razıydı ve infaz gününü beklemeye başlamıştı. Hilal ise tüm bu olanları kabullenemiyordu ve Leon’un ölmesine razı değildi.

Haberin Devamı