Gazete Vatan Logo

Vatanım Sensin 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı – Cevdet Çok Önemli Bir Gerçeği Öğreniyor!

Vatanım Sensin dizisi soru işaretleri ile dolu 25. Bölümü ile ekranlara gelmişti. Bu bölümün ardından 26. Bölüm çok daha büyük bir heyecan ile bekleniyordu. Vatanım Sensin dizisinin 26. Bölüm fragmanı da yayınlandı. Yeni bölümde Cevdet, Tevfik’in kendisini vuran kişi olduğunu öğreniyor. Dizinin yeni bölümü ve fragmanı ile ilgili tüm bilgiler haberimizde.

Vatanım Sensin 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı – Cevdet Çok Önemli Bir Gerçeği Öğreniyor!

Vatanım Sensin dizisi gerçekten de bomba gibi bir bölüm ile ekranlara geliyor. Dizinin yeni bölümünde Cevdet, zamanında kendisini sırtından vuran kişinin Tevfik olduğunu öğreniyor!

VATANIM SENSİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Çünkü Cevdet, Azize’nin boynunda duran kolyeyi Selanik satıldığı vakitlerden hatırlıyor. Bu sırada Azize’yi de durumdan haberdar etmeyi ihmal etmiyor. Ancak Azize tüm bunları bildiğini dile getiriyor. Cevdet duyduğu öfke karşısında Tevfik’i öldürmemek için kendisini zor tutuyor.

Öte yandan Hilal ve Leon aşkında da merak üst seviyelerde. Acaba bu güzel aşk için bir son mu geliyor? Leon yaptığından sonra infaz mı edilecek? Tüm soruların cevapları Vatanım Sensin dizisinin 26. Bölümünde açığa kavuşacak.

Vatanım Sensin Dizisinin 25. Bölümünde Neler Olmuştu?

Vatanım Sensin dizisinin 25. Bölümünde de çok önemli gelişmeler yaşanmıştı. Silahlar Afyon’a ulaştırıldıktan sonra Hamilton da son çare olarak İzmir’de bir iç isyan çıkarma hamlesinde bulunmuştu. Üstelik bunun için Tevfik’i kullanmıştı. Çünkü Hamilton hiçbir şekilde Mustafa Kemal Paşa’nın güç kazanmasını istemiyordu. Ancak buna Miralay Tevfik’in de yardım ediyor olması gerçekten de çok hain bir hamleydi.

Haberin Devamı

Diğer taraftan İzmir’de çıkmış olan bu isyan, Ankara’dan da duyulmuştu. Mebus Rıza Bey de İzmir’de yaşanan bu isyanı bastırmak amacıyla İzmir’e doğru gitmişti. Mebusların başına gelenlerden sonra artık Rıza Bey’in de iyi bir şekilde korunması gerekiyordu. Bunun için Mustafa Kemal Paşa bölgeye Milis Müfreze Komutanı olarak görev yapan Kara Seher’i nam-ı diğer Kara Fatma’yı göndermişti. Kara Fatma, Cevdet ve Yakup ile beraber hareket etmişti.

Diğer taraftan da Leon zaten büyük bir vicdan azabı yaşarken Yunan ordusuna yaptığı ihanet de ortaya çıkmıştı. Özellikle bu öğrenilen bilgiye Vasili ile Veronika çok fazla şaşırmışlardı. Çünkü oğullarının böyle bir şey yapmasını hiç beklemiyorlardı. Ancak oğulları aşkına ihanet etmemek için ordusuna ihanet etmişti. Nihayetinde Yunan ordusu cezasını vermek için her yerde Leon’u aramaya başlamıştı. Ancak Leon’un bunlardan kurtulmak için İzmir’den kaçması gerekiyordu. Bu uğurda ona Hilal yardım etmişti. Elbette Hilal’in ağabeyi Ali Kemal’in de büyük bir yardımı dokunmuştu. Fakat yine de Leon tam kaçacağı esnada Yunan ordusuna yakalanmıştı. Artık Leon ve Hilal için belki de her şeyin sonu gelmişti.

Haberin Devamı