Gazete Vatan Logo

Vatanım Sensin 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Perşembe akşamlarının ilgiyle izlenen dizisi Vatanım Sensin sün 25. bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Vatanım Sensin'de Hilal ile Leon'un öpüşme sahnesi rekor kırdı. Yunanlılar tarafından yakalanan Leon bu durumdan kurtulabilecek mi yoksa öldürülecek mi? Hepsi Vatanım Sensin 26. yeni bölümünde ortaya çıkacak.

Vatanım Sensin 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vatanım Sensin'de dün akşam yine heyecanlı bir bölüm izlendi. Hemen arkasından Vatanım Sensin'in 26. yeni bölüm fragmanı merak edildi. Henüz yeni bölüm tanıtımı yayınlanmayan Vatanım Sensin'de Leon ve Hilal aşkına ne olacağı heyecanla bekleniyor. İşte dizinin son bölümünde yaşananlar...

Vatanım Sensin dizisinde İngiliz ajanı olarak çalışan Hamilton, bir iç savaş başlatmıştı. Dizinin yeni bölümünde bu iç savaş ile ilgili yankılar Mustafa Kemal’e kadar ulaşıyor. Mustafa Kemal de Misak-ı Milli amacıyla harekete geçiyor.

VATANIM SENSİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM DİZİLERİN FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Hamilton’ın başlatmış olduğu iç savaş İzmir’de açık bir şekilde kargaşaya neden oluyor. O da bu kargaşayı kendi yararına kullanmak için uğraşıyor. Ancak bu gelişmeden Mustafa Kemal’in de haberi var. Mustafa Kemal de tüm olacak kötü şeyleri önlemek için Misak-ı Milli’nin tanınmasını sağlamaya çalışıyor. Ancak öte yandan Hamilton, Tevfik’e önemli ve tehlikeli bir görev veriyor. Çünkü Tevfik, Rıza Bey’in öldürülmesi konusunda Yunanlılara yardım ederek çalışacak.

Haberin Devamı

Acaba Cevdet, Tevfik’ten ve Tevfik’in maşa olduğu hain planlardan Rıza Bey’i koruyabilecek mi? Yoksa Yunan askerleri Cevdet’in hamlelerine engel mi olacak? Bir diğer yandan Mustafa Kemal’in emri ile İzmir’e bir milis müfreze komutanı geliyor. Peki, bu milis müfreze komutanının işgali bitirmek konusunda nasıl bir rolü olacak?

Diziye milis müfreze komutanı olarak gelen, Kara Fatma lakabındaki Fatma Seher rolünü ünlü oyuncu Demet Evgar canlandıracak.

Vatanım Sensin dizisi nefesleri kesecek 25. Bölümü ile 27 Nisan Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında olacak!

Vatanım Sensin Dizisinin 24. Bölümünde Neler Oldu?

Vatanım Sensin dizisinin son yayınlanmış olan bölümünde silahlar sorunsuz bir şekilde Afyon’a ulaştırılmıştı. Bunun yakınları da İzmir’de karşılık bulmuş ve milli mücadele iyiden iyiye güçlenmeye başlamıştı.

İzmir’de bulunan mühimmatlar Afyon’daki batı cephesi komutanı olan Ali Fuat Paşa’ya ulaştırılmıştı. Ancak bu bilgiyi alan Vasili adeta delirmişti. Yunan ordusunun peşinde olduğu silahlar artık Ali Fuat Paşa’nın eline geçmişti. Vasili bunun sorumlusunu bulmak için de direkt olarak bir soruşturma başlatmıştı.

Haberin Devamı

Elbette Vasili ilk olarak bu olay ile ilgili Azize’den şüphelenmişti. Azize’yi sorgulayacak kişi de Cevdet olmuştu. Cevdet, bu yapılanın Azize’nin bilgisi dışında geliştiğini söylemişti ve Azize bu duyduklarına çok şaşırmıştı.

Bir diğer tarafta Leon, silahları görmüş olsa da aşkı için bir şey dememişti. Bu yaptığının ıstırabını içinde yaşayan Leon, vatan haini olduğunu düşünmüştü. Artık ölecek Yunan askerlerinin tüm sorumluluğunu kendi üzerinde hissediyordu ve çok fazla acı çekiyordu. Hatta Leon bu yaşadığı acıdan dolayı kendini öldürmek istemişti ancak buna Hilal engel olmuştu. Silahların Ali Fuat Paşa’ya gönderilmiş olması İngiliz ajanı Hamilton’ın da canını çok sıkmıştı. Çünkü Hamilton, Mustafa Kemal Paşa’nın daha da fazla güçlenmesinden bir hayli korkuyordu. Bunun üzerine Tevfik ile işbirliği yaparak Türk halkını tehlike içine sokacak bir planı devreye sokmuştu.

Haberin Devamı

Vatanım Sensin'de sürpriz oyuncular
Kanal D’de perşembe akşamları ekrana gelen Vatanım Sensin dizisine Fatma Seher ve Rıza Paşa rolleriyle iki ünlü oyuncu daha katılıyor. Başrollerini Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak’ın paylaştığı Vatanım Sensin’e ilerleyen bölümlerde Okan Yalabık, Şebnem Hassanisoughi, Saadet Işıl Aksoy ve Fatih Artman katılmıştı. İddialı dizi oyuncu kadrosuna sürpriz isimler katmaya devam ediyor. Vatanım Sensin’e yeni bölümlerden itibaren Demet Evgar ve Hüseyin Avni Danyal da katılıyor. Son olarak Zengin Kız Fakir Oğlan ve Cesur Yürek’te rol alan Hüseyin Avni Danyal ile son olarak 1 Kadın 1 Erkek dizisiyle yıldızı parlayan ünlü oyuncu Demet Evgar da artık Vatanım Sensin’de rol alacak. Hüseyin Avni Danyal dizide Rıza Paşa’ya, Demet Evgar ise Kara Fatma lakaplı Fatma Seher karakterine hayat verecek.