Gazete Vatan Logo

Vatanım Sensin 20. bölümünde Hilal ve Leon aşkı ortaya mı çıkacak?

Vatanım Sensin'de geçtiğimiz hafta heyecanlı bir son yaşanmış, Hilal Leon'u vurmuştu. Vatanım Sensin'in 20. yeni bölümünde Leon'un iyileşip iyileşmeyeceği merak edilirken, Hilal yaptığından çok pişmandır. Leon'un başında gözlerini açmasını bekleyen Hilal gözyaşlarına boğulur. Tüm gelişmeler bu akşam Vatanım Sensin'de olacak.

Vatanım Sensin 20. bölümünde Hilal ve Leon aşkı ortaya mı çıkacak?

Konusu ve oyuncuları ile fenomen dizi haline gelen Vatanım Sensin'in her bölümü merakla izleniyor. Vatanım Sensin'in 20. yeni bölümünde Cevdet Hilal'in Leon'u vurmasına şaşırıyor ve hastaneye yetiştiriyor. Hilal ile Leon arasındaki aşk gün yüzüne mi çıkacak, ikilinin bile itiraf edemediği bu aşk yaşanabilecek mi? Vatanım Sensin bu akşam Kanal D'de olacak.

VATANIM SENSİN BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Eğer 20. bölümde Leon gözlerini açarsa Hilal ile aralarında çok daha güçlü bir şeyler olma ihtimali var. Son bölümde Leon Hilal tarafından silah ile vurulup yere yığılmıştı. O sırada olay yerine gelen Cevdet gördüklerine inanamaz ama çok hızlı bir şekilde duruma el atar. Anında hastaneye getirilen Leon için sıkı bir tedavi süreci başlar. Ancak Leon’un uyandığında söyleyecekleri Hilal’in sonunu getirebilir. Hilal yine de her şeyi göz alır ve yalnızca Leon’un uyanmasını bekler. Leon gözlerini açtığında ise Hilal’in yeniden yüzü gülecektir.

Vatanım Sensin dizisinin heyecan dolu yeni bölümü 23 Mart Perşembe akşamı özetsiz ve tekrarsız bölümü ile 21.00’de Kanal D ekranlarında olacak. Yeni bölüm fragmanı pek çok sorunun da yanıtı oluyor. Ali Kemal, Leon’un nefes almaya başlaması ile birlikte tekrar harekete geçiyor.

Haberin Devamı

Önceki Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Vatanım Sensin dizisinin 19. bölümü de heyecan dolu anlara sahne oldu. Halka seslenmek adına meydana çıkan Azize, oldukça geniş bir kalabalığa adeta umut olacak konuşmayı yaptı. Ama kalabalığın içine bırakılan bombanın patlaması ile ortalık bir anda mahşer yerine döndü. Meydanda toplanmış bu kalabalığı hedef alan saldırıyı Yunan tarafı hiçbir şekilde üstlenmedi ancak saldırının esas sorumlusu ise gizliliğini korudu. Cevdet ise patlamanın gerçekleştiği anda ailesini korumak için elinde geleni yaptı. Ancak yine Azize, bu saldırıdan da Cevdet’i sorumlu tuttu ve yanına yaklaşmasına izin vermedi.

Leon ile Hilal de tüm bu olanları bir kağıda aktararak ölümsüzleştirmek adına her şeyi yaptılar. Ancak Hilal ona sahte gelen bu sözleri kabul etmedi ve intikam almak için birtakım şeyler yapmaya karar verdi. Hilal nihayetinde tercihini aralarında duygusal bir şeylerin gelişmeye başladığı Teğmen Leon’u öldürmekten yana kullandı.

Haberin Devamı

Kuvvacılar Yunan Ordusu’nun haberleşmesi araçlarına el koymak için gizli bir şekilde postaneye girdiler. Fakat tabii bu durumu Yunan askerleri çok kısa bir sürede fark ettiler. Postanede meydana gelen çatışmanın ardından Teğmen Leon da çatışmanın olduğu yere gitti. Bu sırada Ali Kemal’in kurşunu kalmadığı için Teğmen Leon’un karşısında çaresiz bir hale düştü. O sırada Leon da Ali Kemal’i tutuklamak istiyordu ki bu da onun asılması anlamına gelecekti. Hilal ile bu noktada ağabeyi Ali Kemal’in tutuklanmasına göz yummadığı ve Teğmen Leon’a karşı geldi. Ağabeyi Ali Kemal’in göz göre göre tutuklanmasını kendine yediremeyen Hilal, gözlerini kararttı ve elindeki silah ile Teğmen Leon’u vurdu.

Vatanım Sensin dizisinin heyecan dolu yeni 20. bölümünde pek çok yeni soru cevap bulacak. Dizinin sevenleri yeni bölümü 23 Mart Perşembe akşamı tekrarsız ve özetsiz bir şekilde 21.00’de Kanal D ekranlarında izleyebilecekler.

Haberin Devamı