Gazete Vatan Logo

Vatanım Sensin 10. bölümünde Hilal'in canı tehlikede!

Vatanım Sensin dün yayınlanan son bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Hemen ardından Vatanım Sensin'in yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Cevdet kızı Hilal'i ölümden kurtarabilecek mi?

Vatanım Sensin 10. bölümünde Hilal'in canı tehlikede!

Vatanım Sensin'in 10. bölümünde Cevdet kızını ölüme mahkum etmektense üniformasını çıkaracağını söylüyor. Vatanım Sensin'de eline silah alarak hapishaneyi basan Cevdet korumaları vurarak kızını çıkarıyor. Peki öldürülmeden kurtulabilecekler mi? Hepsi Perşembe günü Vatanım Sensin'in yeni bölümünde...

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği başrollerini Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Onur Saylak, Şebnem Hassanisoughi, Celile Toyon, Boran Kuzum, Baki Davrak, Miray Daner, Kubilay Aka, Pınar Deniz, Senan Kara ve Hakan Salınmış’ın paylaştığı, Vatanım Sensin, Perşembe akşamları saat 20.00'de Kanal D'de.

VATANIM SENSİN 10. BÖLÜM FRAGMANI

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cevdet, Yunan cephaneliğini patlatarak zafer kazanmış olsa da Ölmez Hasan'ın yakalanması işleri değiştirir. Leon'un, Cevdet'e dair şüpheleri Vasili'nin aklını karıştırmıştır. Cevdet, Ölmez Hasan’dan silahların yerini öğrenmeye çalışırken, Ölmez Hasan da onu kimliğini deşifre etmekle tehdit eder. Vasili'nin Ölmez Hasan'ı konuşturmak için bulduğu yöntem ise Cevdet'i hayli zorda bırakacaktır.

Haberin Devamı

Diğer yandan Azize, Cevdet’le yakınlaşmalarının ardından bocalamaktadır. Tevfik, Ölmez Hasan’ın onu adını vermesine mani olmak için Azize’yi kullanmak ister. Ölmez Hasan ise Azize’nin, Cevdet’in karısı olduğunu anladığında, ona bir sır vermeye niyetlenir. Bu sır her şeyi değiştirecektir.

VATANIM SENSİN'DE YENİ OYUNCU

Kanal D’de yayınlanan 'Vatanım Sensin' dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı. Yönetmenliğini Yağmur - Durul Taylan ve Burak Arlıel’in yaptığı Kanal D’nin başarılı projesi “Vatanım Sensin” kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı. Tuğrul Tülek, Stavro karakteriyle diziye dahil oldu. Tülek’in canlandırdığı Stavro; Vasili'nin emriyle tüm baskılara rağmen konuşmayan Ölmez Hasan'ı konuşturmak için özel olarak çağırılıyor. Kendine özgü yöntemleri bulunan, sert ve acımasız asker Stavro, Ölmez Hasan’ı konuşturmak için sürpriz bir hamlesi daha olacaktır.