Gazete Vatan Logo
Magazin Vatan Şaşmaz cinayetine ait görüntülerin nasıl sızdığı ortaya çıktı!

Vatan Şaşmaz cinayetine ait görüntülerin nasıl sızdığı ortaya çıktı!

Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker'in otel odasındaki görüntülerini polis memurunun çektiği ortaya çıktı. Polis, iddiaya göre eşini görevde olduğuna ikna etmek için görüntüleri paylaştığını söyledi. Polisin eşi, görüntüleri akrabalarıyla oluşturdukları Whatsapp grubunda paylaşınca görüntülerin hızla yayıldığı ortaya çıktı.

Vatan Şaşmaz cinayetine ait görüntülerin nasıl sızdığı ortaya çıktı!

Bir kadın tarafından bazı medya kuruluşlarına satılmak istenen ve daha sonra yayınlanan görüntüler üzerine başlatılan soruşturmada, görüntüleri inceleyen başmüfettişler, görüntülerin çekildiği sırada odada olan kişilerin kim olduğunu inceledi. sağlık görevlilerince Vatan Şaşmaz ve Filiz Aker'e müdahale edildiği anlarda çekildiği anlaşılan görüntüyü bir polis memurunun çektiği tespit edildi. Beşiktaş İlçe Ekipleri'nde görevli olduğu belirlenen polis memuru ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

Olay yerine ilk giden görevli polis olduğu belirlenen polis memurunun silahına el konularak açığa alındı.

Akşam Gazetesi'nden Levent Albayrak'ın haberine göre, açığa alınan polisin mesaide olduğunu kanıtlamak için görüntüleri çekip eşine gönderdiği tespit edildi. İddiaya göre polisin eşi, bu görüntüleri aile üyelerinin görüştükleri WhatsApp grubuna attı. polis memurunun eşinin kardeşi de bu görüntüyü, kız arkadaşı D.Ç. ile paylaştı. Uyuşturucudan sabıkası olduğu öğrenilen D.Ç. görüntüleri para karşı medyaya satmaya çalıştı.Soruşturma kapsamında Didem Ç.'nin de ifadesinin alınacağı öğrenildi.

Haberin Devamı