Gazete Vatan Logo

Vatan Şaşmaz cinayetinde son dakika gelişmesi!

Pazar gecesi Beşiktaş'taki 5 yıldızlı bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen sunucu Vatan Şaşmaz cinayetinde soruşturma genişletiliyor. Cezaevindeki abinin iddialarının ardından harekete geçildi. Vatan Şaşmaz'ın annesi ve eski eşinin ifadelerinin alınacağı öğrenildi.

Vatan Şaşmaz cinayetinde son dakika gelişmesi!

Türkiye'yi sarsan Vatan Şaşmaz cinayetinde flaş bir gelişme yaşandı. Olayı her yönüyle inceleyen emniyet güçleri Vatan Şaşmaz'ın annesi ve eski eşinin ifadelerinin alınmasına karar verdi. Ünlü sunucunun annesi ve eski eşinin ifadelerinin önümüzdeki günlerde alınması bekleniyor. Eski manken Filiz Aker'in abisinin iddialarının ardından harekete geçildiği öğrenildi.

FİLİZ AKER'İN AĞABEYİ NE DEMİŞTİ?

Filiz Aker'in ağabeyi Sümer Bayer, '11 yıl önce tanıştılar. Vatan ilk eşiyle ABD'de Filiz'e misafir oldu. Ev almak için 130 bin dolar aldı, ödemedi. Vatan onun adına Forex'te para yatırıyordu. 2.5 milyon doları gitti' dedi. (Milliyet)

VATAN ŞAŞMAZ CİNAYETİNDE MASAK DEVREDE
NTV'nin haberine göre; Vatan Şaşmaz cinayetinin para anlaşmazlığı nedeniyle işlenmiş olabileceğine yönelik iddialar da mercek altına alındı. İddialara göre, Filiz Aker ve Vatan Şaşmaz arasındaki para ilişkisini çözebilmek için Mali Suçları Araştırma Kurulu'ndan (MASAK) yardım istendi. Aker ve Şaşmaz'ın telefonla birçok kez görüştüğü ve mesajlaştığı iddiaları üzerine polis odada bulunan cep telefonlarına el koydu. Aker'in telefonu incelenmesi için siber suçlarla mücadele şubesine verildi. Elde edilecek verilerin cinayetin aydınlatılmasına yardımcı olması bekleniyor.

Haberin Devamı