Gazete Vatan Logo

Van Damme Türkiye’de

Dövüş filmlerinin dünyaca ünlü Belçikalı yıldızı Jean Claude Van Damme, moda devi Fashion TV tarafından düzenlenen Miss Fashion TV Awards için Antalya’ya geldi.

Van Damme  Türkiye’de

Moda dünyasının İngiliz devi Fashion TV tarafından organize edilen Miss Fashion TV Awards, Antalya Rixos Sungate ev sahipliğinde yapılıyor. 26-31 Ağustos’ta moda dünyasının gözlerini Antalya’ya çevirecek dev organizasyon ünlü yıldızları bir araya getiriyor. Belçikalı aktör ve sporcu Jean Claude Van Damme, program için önceki gün Antalya’ya geldi.

Sosyal medyadan özel paylaşım

Yerli ve yabancı turistler, Van Damme ile fotoğraf çektirmek için uzun kuyruklar oluşturulurken otel lobisinde özel pasta kesildi. Programın ardından odasına çıkan Van Damme, resmi sosyal medya hesabı üzerinden Rixos Sungate ve Antalya içerikli paylaşımlarda bulundu.

30 ülkeden modanın yıldızları

Miss Fashion TV Awards’ta Belarus, Rusya, Kazakistan, Ukrayna, Makedonya, İsveç, Yunanistan, İsrail, Arjantin, Almanya başta olmak üzere toplam 30 ülkeden gelen güzeller, 6 günlük güzellik kampına katılacak. Son etapta ise Miss Fashion TV Awards güzeli seçilecek.